August 1, 2021

Mancini jälkeen Italia-Englanti: “Tämä voitto tuntui mahdottomalta edes ajatella”

Pettymyksestä siitä, ettei pääse MM-kisoihin, titteliin Euroopan mestareita. Robertoon Mancini se kesti vajaa kolme vuotta muuttaa historiaa, antaaItalia toinen suuri voitto 15 vuotta sen jälkeen, kun maailmancup voitti Saksassa Lipin ja 53 viimeisestä EM-kisasta. Valmentaja on aina uskonut siihen alusta alkaen ja johtanut tämän upean maajoukkueen menestykseen: ”Era mahdotonta edes ajatella, mutta kaverit olivat hämmästyttäviä. Minulla ei ole sanoja heille, upea ryhmä – hänen sanansa Sky Sportille – Se ei ollut helppo ottelu, ne kaikki olivat vaikeita. Finaalista tuli erittäin vaikea, mutta sitten hallitsimme sitä. Rangaistukset tarvitsevat myös vähän onnea, lopulta olen hieman pahoillani myös englantilaisille. Joukkue on kasvanut paljon, ja mielestäni se voi silti parantua. Se oli erittäin väsyttävä eurooppalainen, olen iloinen kaikista italialaisista ”.

“Kun Vialli on erityisen ystävyys, ympyrä on tullut täysi ympyrä Wembleyssä”

syventäminenSininen voitto Wembleyssä, palkintojenjakotilaisuus. VIDEO

Wembley se oli kohtaus tuskallisesta tappiosta vuonna 1992 Mancinille, joka menetti Sampdorian kanssa Euroopan cupin finaalin Barcelonaa vastaan. Ja 29 vuotta myöhemmin, italialainen valmentaja kosti fantastisen koston yhdessä pitkäaikaisen ystävänsä Gianlucan kanssa Vialli: “Meidän on ystävyys joka ylittää kaiken, kuten Sampdoria. Meillä ei ollut onnea silloin, mutta nyt ympyrä on tullut täysi ympyrä. Kaverit olivat uskomattomia ja myös heidän välillään syntynyt ystävyys tarkoitti, että tämä menestys tuli. “Ajatus myös” Billylle ” Costacurta, mies, joka halusi Roberto Mancinin johtavan maajoukkueen: “Muistan vielä päivän, jolloin he tulivat kotiin puhumaan minulle, onneksi kaikki meni hyvin”, valmentaja päätti.

.

siirry blogiini