August 3, 2021

NBA, Antetokoumpo nauraa, vitsailee ja jäljittelee Marshawn Lynchiä: ‘Se vaatii keveyttä’. VIDEO

Hänen Bucksinsa on pudonnut 0-2, Milwaukee palaa kotiin ja tarvitsee voiton hinnalla millä hyvänsä, jotta finaali voidaan avata uudelleen. Paine on suuri, ja melkein kaikki se on Giannis Antetokounmpon (leveillä) harteilla, Wisconsin-tiimin johtaja ja supertähti. Mikä kuitenkin hän ei näytä syyttävän häntä, vielä vähemmän kärsivän hänestä. Lehdistön edessä esittelevä Antetokounmpo on Antetokounmpo hymyilevä ja rento, joka nauttii yllättäen tarttumasta portilla häntä odottaviin toimittajiin. “Onko enää onnea pelata ensimmäistä finaalia faneidesi edessä?”, Ensimmäinen kysymys. Ja heti kierre: “Olen vain täällä, jotta minua ei sakotettaisi”. Vastaus, joka saa kaikki yllättymään, mutta ”Kreikan kummajaisen” vastustamaton nauru muuttaa välittömästi ilmapiirin: ”Oliko siellä tämä jalkapalloilija, Marshawn Lynch?“, Hän selittää, joka ehkä lapsena ei edes tiennyt mikä NFL: n amerikkalainen jalkapallo on.” Hän lausui tämän lauseen mediapäivän aikana [del Superbowl 2015]. Ma Minun on vastattava kysymyksiisi, eikö? Tämä on ensimmäinen kerta finaalissa. En tiedä mitä teen. Se on ensimmäinen kerta. En tiedä, onko minun todella vastattava kysymyksiisi, vai voinko mennä kotiin. Mutta todennäköisesti jos en vastaisi, he antaisivat minulle sakon“, Vitsejä huvitti Bucksin nro 34, joka viime päivinä oli tunnustanut, ettei rakasta liikaa (pakollinen) haastattelujen rituaali (arvostamalla henkilökohtaisesti toimittajien työtä hinattavaksi).

Antetokounmpo: “Nämä ovat finaalit, tiedän: mutta haluan pysyä kevyenä”

syventäminen

Ja tästä eteenpäin ajatus esitellä itsensä muottiin tällä hauskalla verholla, a “Leikkisä” lähestymistapa jonka Antetokounmpo ylläpitää jopa uransa suurimmalla paineella. “Tietysti tiedän, että puhumme NBA-finaaleista, me kaikki tiedämme tämän illan pelin merkityksen ja sen merkityksen meille“, Selittää kreikka.” Tiedämme, mitä meidän on tehtävä, mutta lopulta parasta on pitää kevyt lähestymistapa ilman, että paine murskaa sitä. Kuitenkin vain koripallo on jäljellä“Sanoo mies, joka kansalaisuudettomana ihmisenä Kreikassa lapsuudessaan näki ja koki paljon vaikeampia tilanteita.” Tiedän, se on helppo sanoa, mutta vaikea tehdäTämän on kuitenkin oltava meidän lähestymistapamme. Keveys, pallon on oltava kevyt, ilmapiiri myös pukuhuoneessa“Ja tämä voisi olla Milwaukee Bucksin valttikortti Game-3: ssa. Klo 2 aamulla Sky Sport Unossa ja Sky Sport NBA: ssa, vastaus: Milwaukee-Phoenix, gara-3, voi jo olla ratkaiseva.

.

valitse lähde