August 4, 2021

NBA-finaalit, Milwaukee Bucks Phoenix Suns TV- ja suoratoisto-ohjelmissa: dove vedere gara 3

Giannis Antetokounmpon 42 pistettä ja suorituskyky, jota harvoin nähtiin niin tärkeällä näyttämöllä kuin NBA-finaalit, eivät riittäneet Milwaukee Bucksin kääntämään kilpailu-1-trendin ja valloittamaan kotitekijän. Phoenix hän heitti paljon vähemmän vapaita laukauksia, väärin paljon alueella, mutta löysi rytmi- ja kaukokoreja toisti sarjan ensimmäisen jakson 118 pistettä ja tuomitsi Milwaukeen 2-0. Haaste on ratkaistu, mutta sitä ei varmastikaan voida sanoa yli, vaikka Bucks ovat tietoisia siitä, että heidän on taattava suurempi tuki Giannis Antetokounmpolle: Mike Budenholzer on kiihdyttänyt prosessia vähentäminen kierrosta, jolloin pelaajien määrä, jotka ovat jääneet kentälle vähintään 13 minuutiksi Game-2: ssa, kuuteen. Sillä aikaa Pat Connaughton asetti uuden pudotuspelien ennätyksensä 34 minuutin kentällä, erilaiset Bryn Forbes, Bobby Portis ja Jeff Teague nousivat nopeasti hierarkiaan ja kiertoon. Harvat, mutta hyvät, niin kauan kuin mahdollista kentällä, ainoa epäilys: kuinka kauan pelata keskeltä Antetokounmpon kanssa, jättäen Brook Lopez penkille ja yrittäen tehdä Bucks-kvintetistä mahdollisimman dynaamisen?

Katso myösNBA-finaalit, Jabbar ci crede: “Bucks in sei!”

Milwaukee puuttuu kuitenkin ennen kaikkea korista. Liigassa, jota kutsutaan yhä enemmän nimellä “Tee tai missaa liiga”, jossa huomio yksityiskohtiin varmistaa sen yksi väärä kori voi tarkoittaa eroa voiton ja tappion välillä, Khris Middletonin saavutusprosentit painavat kuin kivilohkare, joka – huolimatta erinomaisesta toisesta ajasta kilpailussa 1 – vetää 40,5% kentältä ja 33% kaaresta (6/18 yhteensä). Joten et ole menossa mihinkään, varsinkin jos Jrue Holiday onnistuu menemään huonommin kuin joukkuetoverinsa All-Star: entisille Pelicansille 31% ampumista ja 1/7 pitkältä etäisyydeltä. Luvut, jotka kutittavat Sunsin puolustusta, joka myöntää jousiammuntaa vastustajilleen ja joka ei ole maksanut lomaa lomalta edes rautaa lähestyvien johtopäätösten perusteella: 12 laukausta alueelta ja seitsemän virhettä (vastaan ​​66%, jotka runkosarjassa kerättiin kentän tältä alueelta). Pisteytys koreista, jotka yleensä menevät sisälle: se näyttää triviaalilta, mutta tämä on Milwaukeen menestyksen resepti.

Phoenix ja kiistanalaiset kolmen pisteen laukaukset

Katso myösCraig, ei mitään rikki: mutta päätöstä lykätään

Phoenix Sunsin 20 kolmoista sen sijaan he kertovat aivan toisen tarinan – joka on sama kuin 2. sija kaikkien aikojen joukkueiden pitkän matkan joukkueiden maaleilla NBA-finaalipelissä – isäntien kanssa hyödyntäen kiinni ottamista ja ampumista -mahdollisuuksia kaksinkertaisen saneleman Milwaukee on järjestelmällisesti soittanut Devin Bookeriin ja Chris Pauliin. Seitsemän yritystä Aurinkotähtien nro 1 kentältä oli itse asiassa luetteloitu “kiistanalaisiksi”, Bucks kiinnitti enemmän huomiota laukausten rajoittamiseen kulmista ottelun edetessä: 12 yritystä, jotka Phoenix yritti ensimmäisellä puoliskolla (enimmäismäärä, jonka vieraat kärsivät puolivälissä tällä kaudella, huonoin aika uudistaa tämä negatiivinen ennätys) , vain viisi myönnettiin toisella puoliskolla, kiinnittäen suurempaa huomiota jättämättä tilaa vastustajille. Kaikki turhaan: Phoenix oli yksinkertaisesti parempi haasteen ratkaisevissa hetkissä lähettää pallo sisään, toisin kuin Bucks-käsi, joka toisinaan vapisi. Kuinka ratkaista tämä ongelma? Toivoen ottaa rohkeutta ja kääntää suuntaus, joka riippuu – vain osittain – puolustuksen työstä.

.

Voit kokeilla tästä