July 31, 2021

Rasistiset loukkaukset Italia-Englanti jälkeen, prinssi Williamin reaktio ei ollut kauan odotettavissa: ankarat sanat

Italia-Englanti-finaali oli epäurheilijamainen epilogi ja Prinssi William kauhistuu joidenkin fanien rasistisista loukkauksista mustia pelaajia kohtaan, jotka menettivät rangaistukset finaalissa Euro 2020. “Olen vastenmielinen rasistisesta väärinkäytöstä, joka kohdistettiin Englannin pelaajiin viime yön pelin jälkeen”, ovat Williamin ankarat sanat, jotka on uskottu tweetille saatuaan tietää mitä tapahtui. Tuomittava käytös, joka lisätään Mamelin hymnin pilliin.

Lue myös> Italia Roomassa Cupin kanssa, karju koneen alla Fiumicinossa: «Forza Azzurri». Fanit deliriumissa. Tänään Mattarellassa ja Draghissa

Italia-Englanti, rasistiset loukkaukset jalkapalloilijoille: Williamin reaktio

«On ehdottomasti mahdotonta hyväksyä – jatkaa twiittiä – että pelaajien on sietettävä tätä vastenmielistä käyttäytymistä. Niiden on lopetettava nyt, ja kaikkien asianosaisten tulisi olla vastuussa. W “. Valtaistuimen perillinen oli Wembleyssä läsnä finaalissa vaimonsa Kate Middletonin ja vanhimman poikansa George kanssa. Tällainen oli pettymys Italian voiton jälkeen. Kuninkaallinen pari lähti stadionilta palkintojenjakotilaisuuteen.

Italia-Englanti, rasistiset loukkaukset jalkapalloilijoille: Williamin reaktio

Pian voiton jälkeen hän kuitenkin onnitteli Azzurria. Edellisessä twiitissä hän kirjoitti: “Olemme särkyneitä, mutta voit pitää pään ylös ja olla ylpeä.”


Viimeksi päivitetty: maanantaina 12. heinäkuuta 2021, 13.50

© TUOTTAMINEN VARATTU

.Miksi et kokeile näitä