August 1, 2021

“Tule blues.” Fanit deliriumissa. Tänään Mattarellassa ja Draghissa

Möly kun Mancini ja Chiellini ilmestyi koneen portaiden yläosaan Fiumicinossa. Sen maksavat kymmenet lentoaseman pitäjät, jotka kokoontuivat lentokoneiden alle suosionosoitusten ja kuorojen kera. Villein Bonucci, joka lauloi “Olemme Euroopan mestareita”.

Maaginen yö lähteä

Matkamuistokuvia ja kiitos kaikille bluesille, näytti innostuneelta ja liikuttuneelta. Euroopan mestareita tervehti suuri lippu Aeroporti di Romalta sanoilla “Grazie Azzurri” ja yksi Alitalian komissaareista Daniele Santosuosso. Pelaajat ja henkilökunta vietiin suoraan koneen viereen ja nousivat bussiin, joka sitten lähti Rooman lentokentältä poliisin aliravitsemana klo 6.30 hajautetusta portista hotelliin. Etäisyydestä lentokoneeseen seisoo saapuvien alueiden noin 300 fanin trumpettien kaiku, jotka eivät kuitenkaan nähneet Azzurrin kulkua.

Italia-Englanti, raporttikortit: Donnarumman sankari, Ääretön kirkko ja Chiellinin gladiaattori

Kruunu päähänsä ja kuppi oikeassa kädessään: Giorgio Chiellini nousee bussista, joka toi Italian maajoukkueen Fiumicinosta Parco dei Principiin, jossa Azzurri tulee olemaan iltapäivään saakka, jolloin pidetään tapaamisia tasavallan presidentin Sergio Mattarellan kanssa (Berrettini on myös läsnä) ja heti sen jälkeen pääministeri Mario Draghin kanssa. Rooman lentokentällä odotti heitä noin kaksisataa fania, muutama vähemmän (sata) yksikköä Italiassa isännöivässä hotellissa. Kolmiväriset liput, hymni laulettu ääneen ja kuoro “olemme Euroopan mestareita”.

Päivän ohjelma. Klo 17.00 tasavallan presidentti Sergio Mattarella vastaanottaa sen Quirinalessa ja klo 18.30 pääministeri Mario Draghi Palazzo Chigissä.


Viimeksi päivitetty: maanantaina 12. heinäkuuta 2021, 13:37


© TUOTTAMINEN VARATTU

Katso täältä