August 2, 2021

USA: n joukkue, joka hävisi ystävällisessä ottelussa: Nigerian historiallinen voitto 90-87

Ottelu ja historiallinen menestys jotka ylittävät selvästi Tokion olympialaisiksi valmistautuneen näyttelykilpailun tuloksen, joka on nyt tulossa. Nigeria, jota johtaa Mike Brown ja joka on täynnä nuoria NBA-lahjakkuuksia, voitti Team USA: n 90-87 Las Vegasissa, erinomaisen puolustuksen vetämä – urheiluluokan parissa amerikkalaisen tulivoiman kanssa – ja vapautti hyökkäyksen maaliin lähetetyn 20 kolmoisen ansiosta. Vain yhdeksän vuotta sitten, Lontoon olympialaisissa vuonna 2012, Nigeria oli kärsinyt USA: n tappion 156-73, täten täten pelien historian pahimmassa pudotuksessa. Hyvin pitkä kasvupolku valmistui alle vuosikymmenessä odottamattomien päähenkilöiden, kuten Gabe Vincent – Miami Heat -varaaja ja 21 pisteen kirjoittaja 6/8 kaarelta: ”Mike Brown tekee kanssamme sensaatiomaista työtä: koomme uuden koripallokulttuurin, perustamalla uudelleen alusta asti liikkeen, joka jo tuottaa hedelmiä. Kaikki on uutta, mutta meillä ei ole rajoja. Ystävyysotteluissa, joita Team USA aloitti pelaamisensa vuodesta 1992 – Barcelonan unelmaryhmän vuodesta – amerikkalaisen joukkueen ennätys oli 54-2 ennen illan peliä Nigeriaa vastaan, voitettu viimeisessä näyttelyottelussa 110-66.

Katso myös

USA-joukkue: ensimmäinen testi Tokioon Nigerian kanssa

Tällä kertaa Kevin Durantin 17 pistettä eivät riitä – epätarkka 4/13 kentällä – Jayson Tatumin tekemät 15 ja Damian Lillardin 14. Jopa reboundissa Nigeria menestyi paremmin kuin Yhdysvallat: 46-34 lopputulos, kun valmentaja Gregg Popovichin joukkue sai mahdollisuuden tasoittaa tuloksen aikakatkaisun jälkeen 13 sekunnin kuluttua sireenistä, mutta ei löytänyt tilaa johtopäätöksille ennen kuin Zach LaVine loukattiin 3,5 sekuntia päästä. Bulls-pelaaja epäonnistui molemmissa yrityksissä aikakokeessa, samoin kuin Precious Achiuwa toisella puolella – ottelun näyttävimmän pelin päähenkilö: sensaatiomainen lohko Kevin Durantilla. Tuolloin USA: n joukkueella oli vain 1,4 sekuntia aikaa kokeilla, mutta Damian Lillardin käsistä tullutta rukousta ei hyväksytty, antaen siten Nigerian tulla historian ensimmäiseksi afrikkalaiseksi joukkueeksi, joka voitti amerikkalaiset koripallo-ottelussa (antaen itselleen ylellisyyden, kun hän pystyi pilkkaamaan sosiaalisessa mediassa Bam Adebayoa, joka olisi voinut valita Nigeria ja mieluummin USA: n joukkue).

.

käy tällä sivustolla täällä