July 28, 2021

Bonucci ja Chiellini Italian Englannin jälkeen: ‘Onko Giorgio MM-kisoissa? Vakuutan hänet ‘

Suuri ilo kaikille. Ensinnäkin heille, jotka ovat maajoukkueen veteraaneja. Leonardo Bonucci ja Giorgio Chiellini heitä haastateltiin yhdessä Sky-ottelun jälkeisessä ottelussa. Bonucci: ”Tällä hetkellä urallani ei ole kauniimpaa hetkeä kuin tämä. Ehkä on puolentoista vuoden kuluttua, mutta nyt se on paras yö. Jotain uskomatonta kahdelle sellaiselle vanhalle miehelle. ” Ja Chiellini: “Me saimme muutaman kyyneleen pudota … Me vanhat ja nuoremmat, ansaitsimme sen. Se on todella kaunis. Luulen, että tässä iässä ymmärrämme vieläkin enemmän, mitä tällainen voitto tarkoittaa. Pysyessään historiassa nähtyään Fabion kaikki nuo vuodet Covercianossa nostamassa sitä (Cannavaro vuoden 2006 MM-kisojen kanssa), ja nyt teemme sen yhdessä … ”.

“Oli jotain maagista”

Giorgio Chiellini hän tunsi sen: “Toukokuun lopusta lähtien olemme sanoneet, että on jotain maagista, päivä päivältä se on ollut yhä enemmän tällaista”. ON Bonucci tekee omistautumisensa: ”Kaikille faneille, jotka juhlivat kuin me. Niin vaikean vuoden jälkeen. Kaikille perheillemme, jotka uskoivat ja tukivat meitä ”. Maajoukkueen kapteeni paljastaa sitten Sirigun yllätyksen ennen kentälle tuloaan: “Tänään Salva keräsi ennen peliä meille videon kaikista rakkaistamme ja sukulaisistamme ja sai meidät itkemään bussissa ennen lavalle tulemista”

Donnarumma, Chiellini saapuu: “Gigistä Gigioon, vähän muutoksia”

Ja vaikka haastattelu jatkui Sky-mikrofoneissa, tulee Gigio Donnarumma. Chiellini: ”Entä hän? Gigistä Gigioon vain yksi kirjain on erilainen. Etsimme noin kahdenkymmenen vuoden päästä, ehkä kutsumme kaikkia maalivahteja “Gigiksi”, jotta voimme löytää toisen “. Ja Bonucci: “Se on liian vahva”.

Chiellini vielä MM-kisoissa? Bonucci huolehtii siitä

Ja Sandro Piccininin kysymykseen siitä, ovatko keskipari ja Donnarumma myös yhdessä Qatarin maailmancupissa, Chiellini hän vastaa leikillään: ”Minä? Se on jo paljon, jos voin juosta huomenna. Gigio, varmasti. Leo myös. Minä hitaasti. ” ON Bonucci: ”Minä hoidan hänen vakuuttamisen, lähdemme lomalle yhdessä ja minä vakuutan hänet. Älä huoli ”. Sitten puhe kuuluu jälleen tämän ryhmän salaisuuteen, Chielliniin: ”Jokaisella on rooli ja piirteet. Leo ja minä olemme erilaisia ​​ja yritämme hyödyntää ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme kaksi vastakkaista hahmoa, mutta jos rakastamme toisiamme, se johtuu siitä, että unohdamme vikamme ja yritämme hyödyntää vahvuuksiamme. Niin on kaikkien tämän ryhmän ihmisten kanssa. Salaisuus on pystyä tuomaan esiin jokaisen meistä vahvuudet. Ja onnistuimme ”.

.

käy sivustolla