August 1, 2021

Brixton 1200: kuvat modernin klassisen pyörän moottorista

Kaksi vuotta konseptin esittelyn jälkeen verkossa on ilmestynyt kuvia 1200 cc: n rinnakkaisesta kaksosesta, joka varustaa modernin klassikon hienosti “brittiläisellä” tyylillä.

Rinnakkainen kaksos on eräänlainen brittiläinen moottoripyöräkuvake, ja siten myös eräänlainen vakio niissä moderneissa polkupyörissä, jotka ovat tyyliltään innoittamana klassisilta kaksosilta Kanavan yli. Siksi paitsi Bonneville-perheen voitot, myös W-sarjan Kawasakit ja kaikki legendaaristen brittien kuudennen ja seitsemänkymmenen moottoripyörät – enemmän tai vähemmän suorat – perilliset. Sama segmentti, joka pian ottaa vastaan ​​Brixton 1200: n, todennäköisesti jo vuonna 2021.

BONNIE, INSPIIRI MUSTA

Tämän vuonna 2019 konseptina esitetyn modernin klassikon kehitys on varmasti viivästynyt Covid-19-pandemian takia, mutta nyt näyttää siltä, ​​että jokin on liikkeellä. Itse asiassa verkossa on kiertänyt joitain graafisia yksityiskohtia, joiden päähenkilönä on 1,2 litran rinnakkainen kaksos, joka varustaa sen: se on moottori, jolla on erinomaiset englantilaiset piirteet, joka saa inspiraation muodoltaan ja tekniikaltaan Hinckleyn kollegaltaan. . Viitamme kaksoissylinteriin Bonnie T120 (tässä meidän testi), josta se perii paitsi yleisen asettelun myös joitain teknisesti esteettisiä ratkaisuja. Kuten nestejäähdytys naamiointi, joka piilottaa piirin väärän evän taakse simuloiden klassisempaa “ilmaratkaisua”. Jos kiinalainen Gaokin (joka rakentaa Aasiassa Ksr-Brixton-konsernissa kehitettyjä moottoripyöriä) on julkaissut kuvat moottorista, tällä hetkellä ei ole tietoa pyörän saapumisesta markkinoille: alun perin vuodelle 2021, kaupallinen debyytti. vastasyntyneistä voidaan siirtää vuoteen 2022, mutta on uskottavaa odottaa lopullisen mallin virallista esittelyä vuoden loppuun mennessä.

.

Mene nyt