August 1, 2021

Donnarumma: “Rangaistusten jälkeen en tiennyt, että olimme voittaneet Euroopan mestaruuden.” Video

Pitkä juhlapäiväItalia, palasi Wembleystä cupilla sen jälkeen, kun finaali voitti rangaistuksilla Englantia vastaan. Paluu Roomaan, sitten viralliset vierailut Quirinaleen Mattarella ja Palazzo Chigissä Draghi, ennen suurta juhlia bussilla, joka löydettiin pääkaupungin kaduilta ja sitten illalliselle hotellissa. Yksi arvostetuimmista Gigio Donnarumma, Wembleyn sankari ja turnauksen paras pelaaja. Maalivahti kertoi taustan rangaistuspotkuista paljastaen, ettei hän ollut huomannut tekevänsä ratkaisevasti Sakaa: “En kannustanut rangaistusta, koska En tajunnut, että olimme voittaneet – hänen sanansa Sky Sportille – Olin jo kentällä Jorginhon rangaistukseen, luulin sen olevan ohi ja minun piti sen sijaan jatkaa. Nyt Varin kanssa he katsovat aina jalkojasi, koska et voi olla linjan edellä, joten käännyin erotuomarin puoleen selvittääkseen, onko kaikki kunnossa. Sitten näin joukkuetoverini tulossa kohti minua ja kaikki alkoi sieltä, en ymmärtänyt mitään “.

“Draghin ja Mattarellan kohteliaisuudet hämmentivät minua”

syventäminen

Italia deliriumissa, näytä Rooman kaduilla. KUVA

22-vuotiaana Gigio Donnarumma valloitti Euroopan päähenkilönä, monien kanssa valmis ratkaiseva sekä otteluissa että rangaistuksissa Espanjaa ja Englantia vastaan. Tämän turnauksen lopussa on myös ansaittu kunnianosoitus Italian instituutioista: ”Se oli poikkeuksellinen eurooppalainen, kiitos myös joukkuetovereilleni. Meillä kaikilla on uskomaton suhde, olemme upea perhe. Tämä on aina ollut vahvuuteni, mutta minun on silti ymmärrettävä kaikki, mitä on tapahtunut. onnittelut Mattarellalta ja Draghilta he hämmentivät minua ”.

.

etsi tämä