August 1, 2021

kuinka tarkistaa käytetyn auton km

Käytetyn auton km tarkistaminen on erittäin helppoa tarkistamalla auton tarkastushistoria: tässä on vaiheittainen opas viimeisimpien autojen tarkastusten tarkistamiseen

Tietää kuinka tarkistaa käytetyn auton km on välttämätöntä suojautua suurelta repeämiseltä. Siellä auton tarkastushistorian tarkastus tässä hän tulee auttamaan meitä tapauksen rajoilla, jotka näemme alla. Tässä oppaassa näemme kuinka tarkistaa käytetyn auton km ei viimeisen tarkistuksen kautta, vaan tarkistamalla käytetyn auton km viimeisimmissä versioissa voittaa.

Päivitetty 12. heinäkuuta 2021: lisäsi artikkelin loppuun hyödyllisen palvelun, joka tarkistaa auton kilometrit, tehdyt kuponit, mahdolliset onnettomuudet jne.

TARKISTA KÄYTTÖAUTON UUSIMMAT TARKASTUKSET

Mitä tarvitsemme käytettyjen autojen km-todentamiseen? Ei muuta kuin muodostaa yhteys Motoristin portaaliin. Liikenneministeriön foorumi tarjoaa itse asiassa monia palveluita autoilijoille myös ilman rekisteröintivelvollisuutta. Näiden joukossa on myös viimeisimmän auton tarkastuksen tarkistus km: llä tekninen johtaja on havainnut. Mutta asia ei kiinnosta meitä tänään. Me haluamme tietää kuinka tarkistaa historiallinen tarkistus ymmärtääksesi onko auto noussut km. No, se voidaan tehdä, mutta tässä tapauksessa on välttämätöntä rekisteröityä ilmaiseksi alustalle. Katsotaanpa, miten se tehdään ja mikä muuttuu viimeisen autokatsauksen hallintaan nähden. Sillä rekisteröinti Il Portal dell’Automobilista -palvelussa (kansalaisena tai yrityksenä) sinun on muodostettava yhteys sivustoon ja annettava henkilötietosi. Mikään ei ole erityisen monimutkaista, kun otetaan huomioon tiedossa olevat tiedot, kuten syntymäaika, osoite, sosiaaliturvatunnus jne. lisenssin numero. Varoitus: on tärkeää kirjoittaa se oikein tietääksesi hyödyllisiä tietoja, kuten:

kuinka monta pistettä jäljellä lisenssissä;

– online-uudistuskäytännöt

– vastaanottaa ilmoitus lisenssin voimassaolon päättymisestä tekstiviestillä tai sähköpostilla;

– jne.

AUTON TARKASTUSHISTORIAN TARKASTUS: MITEN SINÄ TEHDÄ

Kun olet rekisteröitynyt The Motorist’s Portal -palveluun, sinun on aktivoitava profiilisi napsauttamalla sähköpostitse saapuvaa linkkiä ja pääset sitten moniin hyödyllisiin palveluihin. Miksi on tärkeää rekisteröityä? Miksi ilman rekisteröitymistä näet vain viimeisimmän version suoritetaan autolla tai moottoripyörällä napsauttamalla ”Online Services”. Historiallisen tarkistuksen todentamiseksi sinun on sitten siirryttävä käyttäjäalueelta napsauttamallaPalvelujen saatavuus”Ja sitten” Vahvista tehdyt muutokset ”, kuten alla olevassa kuvassa näkyy.

Seuraavat vaiheet koostuvat vastaavasti:

– ajoneuvotyyppi (auto, moottoripyörä, muu);

– Asettaa ajoneuvon rekisterikilpi kilometrin tarkistamiseksi;

– Syötä turvatunnus annettuun tilaan.

Näytössä näkyvät viimeisimmät ajoneuvon tekemät muutokset, joille haluamme tietää havaitut km. Jos olet rekisteröitynyt yksityishenkilöksi, palvelu näkyy vain viimeiset kaksi tarkistusta, jotka on tehty kesäkuun 2018 jälkeen. Ennen tätä päivämäärää ajoneuvokilometrien rekisteröinti auton tarkastusta varten ei ollut kansallista standardia.

TARKISTA HISTORIALLISTEN KATSAUSTEN KÄYTTÄMÄ AUTON KM

Kuinka ymmärtää onko auto noussut km auton tarkastuksesta? Jos tarkistamalla teknisen päällikön havaitsemat kilometrit, on epäjohdonmukaisuuksia, ja luvut vähenevät ajan myötä eikä kasvavat, tämä on hälytyskello. Absoluuttista varmuutta ei kuitenkaan voida varmasti saada jos käytetyn auton kilometrit ovat skaalautuneet vain autonhuolto-historioitsijan toimesta. Itse asiassa voi tapahtua, että kojetaulu on korvattu talteenottolaitteella tai uudella, mutta tässä tapauksessa omistajan on todistettava puuttuminen auton korjaavan korjaamon laatimalla todistuksella. Jos viimeisimmän version versiot eivät ole asteittaisia, voit varmasti pyytää omistajalta selvennystä. Siitä eteenpäin ymmärrät, onko se vilpittömässä mielessä (ja voitko sen todistaa), tai kulman takana on riski ostaa käytetty auto, kun kilometri on noussut.

TARKISTA KÄYTTÖAUTON KM

Jos olet jo tunnistanut yhden tai useamman sinua kiinnostavan auton, suosittelemme sinua Tarkista km: n, kuponkien ja mahdollisten onnettomuuksien historia kiitos hyödyllisen ja nopean online-palvelun, jonka olemme kokeilleet sinulle. Syötä vain kehyksen numero (kutsutaan myös nimellä “VIN”) tai auton kilpi, tietää kaiken autosta, jonka aiot ostaa. Yritä napsauttamalla alla oleva banneri ja näet, että tarkista versiohistoria, kilometrit jne., se on erittäin helppoa.

tarkasteleminen kokeile tätä web-sivustoa