July 31, 2021

LOH 2021 Tokio Rantalentopalloilijoiden painopiste: Ketterä japanilainen ja Tokion sauna

Vlastimil Vacek, Aivan

– Rantalentopallo on vaikea taktinen urheilulaji, johon olosuhteet vaikuttavat. Ja olympiaturnaus on erityinen, se seisoo jalustalla kaikkia muita vastaan. Haluamme parantaa Rion asemaa, jossa meidät pudotettiin pudotuspeleiden alkukierroksella, mutta turnauksen osalta kaikki on avointa ja tasapainoisempaa kuin koskaan ”, Nausch Sluková pohti viimeisessä tapaamisessa toimittajien kanssa ennen matkaa. Japaniin.

Tokiossa järjestettävään turnaukseen osallistuu yhteensä 24 paria jaettuna neljään kuuden ryhmän ryhmään. Kummankin ryhmän kaksi ensimmäistä joukkuetta etenee sitten eliminointitaisteluihin, ja neljä parasta kolmannesta sijasta kilpailevat alustavassa kierroksessa, jossa tšekit epäonnistuivat Riossa ja saivat viimeisen seitsemästoista sijan.

Tšekin eliittipariskunta odottaa taukoa. Hän tulee astumaan tuntemattomaan ja odottaa vauvaa

Mitä kehitystä he odottavat F-ryhmässä Tokiossa? – Sveitsiläinen Betschart, Hüberli ovat mielestäni ensisijaisesti suosikkeja. Heillä on ollut jatkuvia tuloksia kahden viime vuoden aikana, olemme hävinneet heidän kanssaan tänä vuonna kahdesti. Kozuchová ja Ludwig seisovat edelleen tiellä Saksaa, jonka olympiavoittajan sekä maailman- ja Euroopan mestarin käyntikortti puhuu puolestaan. Mutta tänä vuonna menetimme heille heti tie-tauossa ”, Hermann kuvaili.

Harjoittelu puutarhassa, norsu tavaratilassa ja hurraa Japanille

Turnausmatematiikassa kaikki saadut pisteet ovat avainasemassa, samoin kuin ottelu kotiparin Ishi, Murakami kanssa. “Kun näin arvonnan, se välähti pääni läpi, että heidän pienempi kasvu oli positiivinen. Haittapuoli on, että he pelaavat kotona ja olosuhteissa, joihin he ovat tottuneet. Lisäksi heidän pelinsä muistuttaa squashia. He pakenevat sinua, he palaavat jatkuvasti takaisin ilmapalloihin, pakottavat sinut pilaamaan vaihtoa ”, Nausch Sluková sanoi.

Rantalentopallon pelaajat Markéta Nausch Sluková (vasemmalla), valmentaja Simon Nausch ja Barbora Hermannová.

Vlastimil Vacek, Aivan

“He ovat niin ketteriä hiiriä. Heillä on täydellisesti hallittu peli kentällä ja he voivat olla paikoissa, joissa et odottaisi heitä. Ja vaikka he ovat puoli päätä pienempiä, heillä on täydellisesti hiottu palvelu. Varauduimme erityisesti heidän palvelukseensa ”, lisäsi Hermannová.

Ensimmäiset kokemukset Tokiosta. Tyhjän jättimäisen katsomon näky on surullinen, Sparkler sanoo

Japanilaisten kilpailijoiden lisäksi tšekkiläiset pelaajat valmistautuivat jo etukäteen tukahduttavaan ilmastoon, joka odottaa Tokion kisojen osallistujia. ”Neuvottelimme vaihtoehdoista myös lääkäreiden kanssa. Yllättäen ehkä tärkein asia on hallita olosuhteita päähäsi. Fyysisesti se on käytännössä mahdotonta, joudumme viettämään kuukauden sopeutumisleirillä Japanissa. Mikä ei näissä olosuhteissa ollut kysymys, “Nausch Sluková sanoi.” Minulla oli tapana ongelmia samanlaisen sään kanssa, mutta mielestäni kuumajoogan harjoittaminen auttoi minua ”, Hermann lisäsi.

Tsekkiläiset rantalentopalloilijat lentävät perjantaina pelipaikkaan yhdessä toisen olympiaryhmän kanssa ilmaerikoistilaisuudessa, ensimmäinen ottelu japanilaista pariskuntaa vastaan ​​odottaa heitä 24. heinäkuuta.

He vaihtoivat vain paristot
Perinteinen etujoukko, jota johtaa Tšekin lähetystön johtaja Martin lääkäri Tokiossa päättyy asuntojen valmistelu urheilijoille, jotka muuttavat olympiakylään viikon lopussa. Atlantan kaksinkertaisen kultamitalistin mukaan vuonna 1996, toisin kuin aikaisemmissa Rio de Janeiron peleissä, Tšekin retkikunnalle varattu paikka luovutettiin ilman pilkkuja.
“Vaikka Brasiliassa otimme haltuunsa vain seitsemäntoista lähes 40: stä huoneistosta, löysimme pienen puutteen yhdessä huoneessa – ilmastointilaitteessa oli huonoja paristoja”, kertoi tohtori Tokiosta.
Tšekin retkikunnan ensimmäinen osa on jo kokenut tiukat epidemian vastaiset toimenpiteet, jotka japanilaiset ovat tiukasti asettaneet. ”Verhoja käytetään kaikkialla, etäisyyksiä noudatetaan, ja ruokasalin väliseinät erotetaan pleksilasiosilla. Saapuessaan lämpötila mitataan ja syljenäytteet lähetetään päivittäin testausta varten. Olen utelias, miten järjestäjät jatkavat sitä, kun urheilijat kokoontuvat ”, lisäsi tšekkiläisen joukkueen johtaja.

.

Tässä