July 28, 2021

MXGP 2021: Hollannin GP: n TV-aikataulut. Herlings haastaa Cairolin ja Gajserin Ossissa

Motocross World Championship -kauden neljäs kilpailu, joka sunnuntaina 18. heinäkuuta pysähtyy Alankomaissa Ossissa. Jeffrey Herlings (Ktm) on “isäntä” ja hänellä on oikeat motivaatiot voiton allekirjoittamiseen, mutta pidä silmällä tavallisia Tony Cairolia ja Tim Gajseria. MX2: ssa Mattia Guadagnini (Ktm) saapuu aitaukseen punaisen levyn kanssa

Vain yksi viikko vapaata, ja MXGP-sarja on taas tiellä toisen viikonlopun tulelle. Gajser, Cairoli, Herlings, Guadagnini & Co laskeutuvat Ossissa, Hollannissa, mestaruuden neljännelle kierrokselle Hollannin radan kanssa, joka sisällytetään World Motocross -kalenteriin seuraavien neljän kauden ajan. Myös EMX250- ja EMX Open -kilpailujen kuljettajat lähtevät radalle ympäröimään MM-vaihetta.

MXGP: Herlings pelaa kotona

Valokeilassa voivat olla vain Jeffrey Herlings (Ktm), äskettäisen Italian GP: n voittaja, ”isäntä” ja paikallinen sankari, joka voi luottaa yleisönsä vetovoimaan antaakseen vähän enemmän päästä alkuun palkintokorokkeen askel. Tulos, joka muun muassa antaisi nelinkertaisen maailmanmestarin lyhentää matkaa (tai jopa ottaa punaisen levyn mestaruusjärjestyksen johtajana) Tim Gajseriin (Honda). Slovenialainen saapuu Hollantiin kolmella erällä kuudesta voittamastaan ​​ja Italian Grand Prix -pelissä, jossa hän yritti enemmän rajoittaa vahinkoa ja tuoda kotiin tärkeitä kohtia kuin hyökätä. Mutta Venäjän virallisen GP: n yhteydessä esitetty askel on jotain pelottavaa, jonka vain parhaat Herlingit – jos “hyvällä päivällä” ja ilman virheitä tai kipuja – voivat pysäyttää. Italian edessä polven jälkeinen leikkaus on erilainen Tony Cairoli (ktm): Lukuun ottamatta Orlyonokin 2. kilpailun kaatumista ja siitä johtuvaa eläkkeelle siirtymistä sisilialainen on 36-vuotiaana osoittanut pystyvänsä pysymään luonnon kanssa lapset. Jatkuvuus ja konkreettisuus Romain Febvrelle (Kawasaki), joka Maggiorassa Race 1 toi muistoja vuodesta 2015, jolloin hän voitti MXGP-maailmanmestaruuden ja voitti myös Kansakuntien motocrossin. Ohjattu reikäkuvaaja Jorge Prado (Ktm) kutsutaan antamaan lausunto pysyäkseen kiinni neljän parhaan joukossa, kun taas Glenn Coldenhoff (Yamaha) on ehdokkaana Top5: een. Hollannin GP avaa sarjan yleislääkäreitä, jotka todennäköisesti kertovat meille kentän todellisista arvoista, yhteensä neljä kilpailua ja kahdeksan alkua neljän viikonlopun aikana.

MX2:

Mattia Guadagnini (Ktm) saapuu Ossiin MX2 -mestaruuslistan johtajan punaisen pöydän kanssa: siitä, mistä nuori italialainen osasi vain haaveilla vasta muutama kuukausi sitten. Hänen nopea nousu on murtanut italialaisten fanien sydämet, jotka – enemmän tai vähemmän etäisyydeltä – tukevat häntä näissä vuoden ensimmäisissä kilpailuissa. Numero 101 tarvitsi vain yhden GP: n sopeutumiseen, sitten Isossa-Britanniassa tuli alkukilpailujen ensimmäinen voitto ja Maggiorassa jopa GP: n ja johdon voitto. Mitä muuta voisit kysyä kolmannessa MM-kisassa? Vaikeita toivoa ja haaveilla paremmasta, mutta nyt kova osa tulee, Ruben Fernandez (Honda) pallolla, erittäin nopea Maxime Renaux (Yamaha) ja jatkuva Mathys Boisrame (Kawasaki). Lyhyesti sanottuna mestaruus – ainakin näissä alkuvaiheissa – taisteli kovasti. Odotetaan Jago Geertsin (Yamaha) ja Tom Viallen (Ktm) palaamista huippumuotoon…

MXGP Holland 2021, TV-ohjelma ja aikataulut

Tässä kilpailupäivän ohjelma:
12.15 Gara 1 MX2 (livenä mxgp-tv.com ja Eurosport Player, viivästynyt klo 18.30 Eurosport 2: lla)
13.15 Kilpailu 1 MXGP (suorana mxgp-tv.com -sivustolla, Eurosport Player ja Rai Sport + HD, myöhässä klo 19.00 Eurosport 2: lla)
15.10 Gara 2 MX2(livenä mxgp-tv.com ja Eurosport Player, viivästynyt klo 19.30 Eurosport 2: lla)
16.10 Race 2 MXGP (suorana lähetyksenä mxgp-tv.com ja Eurosport Player, myöhässä klo 18.00 Rai Sport + HD: llä ja klo 20.00 Eurosport 2: lla).
Mxgp-tv -sivusto kattaa koko päivän myös live-testeillä ja karsinnoilla.

MXGP Championship -sarja

Näin on pääluokassa kolmen kilpailun jälkeen:
1. Tim Geiser (Slo-Honda) 124 pistettä
Jeffrey Herlings (Ola-Ktm) 118
3. Romain Febvre (Fra-Kawasaki) 107
4. Antonio Cairoli (Ita-Ktm) 105
5. Jorge Prado (Spa-Ktm) 97
6. Jeremy Seewer (All-Yamaha) 86
7. Glenn Coldenhoff (Ola-Yamaha) 82
8. Paul Jonass (Let-Gas Gas) 82
9. Alessandro Lupino (Ita-Ktm) 69
10. Jeremy Van Horebeek (Bel-Beta) 60.

MX2 Championship -sarjataulukot

Tämä on MX2-sijoitus Venäjän, Ison-Britannian ja Italian GP: n jälkeen:
1. Mattia Guadagnini (Ita-Ktm) 113 pistettä
2. Maxime Renaux (Fra-Yamaha) 111
3. Ruben Fernandez (Spa-Honda) 108
4. Mathys Boisrame (Fra-Kawasaki) 105
5. Roan Van de Moosdijk (Ola-Kawasaki) 99
6. Thibault Benistant (Fra-Yamaha) 80
7. Rene Hofer (Aut-Ktm) 79
8. Simon Laengenfelder (Ger-Gas Gas) 70
9. Jago Geerts (Bel-Yamaha) 67
10. Jed Beaton (Aus-Husqvarna) 67.

.

ohjataan tänne