July 28, 2021

Rooma, Rui Patricio on saapunut: jooga, pyörä ja seksologi-vaimonsa

Portugalilaisen maalivahdin Rui Patricio Roma odottaa löytämistä, mutta sillä välin löydämme hänet: tässä ovat Mourinhon haluamat jalkapalloilijan uteliaisuudet, intohimot ja salaisuudet

Hän on ensimmäinen Gourlorossin uuden kauden ensimmäinen Mourinhon etsimä pelaaja, kolmas maalivahti, joka yrittää Alsonin tabun hälventää aloittelijana Olsenin ja Pau Lopezin jälkeen. Brasilian poistuessa romanilla ei ole koskaan ollut varmuutta tavoitteesta viimeisten 3 vuoden aikana. Rui Patricio, 33, nyt entinen Wolverhamptonin ja Portugalin kansalainen, yrittää olla.

Jooga-intohimo

Ehkä, kuka tietää, jooga pystyy antamaan hänelle käden, jolla hän on vuosien varrella oppinut parantamaan kehoa ja mieltä. Vuonna 2016, kun Portugali voitti Euroopan mestaruuden, häntä auttoi henkinen mestari Paramahamsa Vishwananda (syntynyt Mauritiuksella), joka opetti hänelle erityisen meditaatiotekniikan, Atma Kriya Yogan. Naimisissa Veran kanssa, kaksi lasta, hän saapuu Roomaan Portugalista muutaman päivän perheloman jälkeen Menorcalla, saarella, jota eivät aina valinneet Ibizaa tai Formenteraa suosivat jalkapalloilijat. Mutta Rui ja Signora eivät halua mennä sopimusten taakse, ja tässä on paljon Veran kättä, psykologia ja seksologia.

Sukupuoli ja jalkapallo

Kotona ja muualla hänen “Viettelykäsikirja” aiheutti sensaation, joka pani jalkapalloilijoiden rakkauselämän tarkastelemaan niin paljon, että ennen Venäjän vuoden 2018 maailmancupia radio-ohjelmassa hän kehotti Portugalin valmentajaa avaamaan retriitin sanomalla että jalkapalloilijat eivät saa pidättäytyä yhdynnästä ennen peliä, päinvastoin. Jos tämä ei ole mahdollista, “itsetyydytys on hyvä tapa vähentää stressiä”, hän lisäsi luoden melko paljon kiistoja niin suoraa lähestymistapaa kohtaan.

Pyörä ja musiikki

Pariskunnan lapset Eva ja Pedro vievät suurimman osan päivistä, mutta jalkapallon salliessa joka tapauksessa Rui Patricion ja hänen vaimonsa elämässä on aina tilaa meditaatiolle, golfille, ulkoilmakävelyille ja pyöräilyyn (Englannissa usein liikkui näin) ja paljon musiikkia, toinen talon intohimoista, pizzan lisäksi, joka usein rakastaa kokata kaikki yhdessä, mukaan lukien lapset. Intohimot, jotka siirtyvät pian Englannista Roomaan, missä molemmat odottavat innolla uuden vaiheen aloittamista elämässään. Varsinkin nyt, kun maalivahti on kypsä ja ehkä hän pystyy rajoittamaan jonkin verran ylimääräistä, kuten vuosia sitten kerrottiin, kun sanottiin, että hän oli taistellut ensimmäisen vaimonsa kanssa niin petollisen tarinan vuoksi, että hän jopa löysi luoteja talosta. Historia ei missään tapauksessa koskaan vahvistunut, lähempänä legendaa kuin todellisuutta.

.

katso tästä