July 28, 2021

Temptation Island esikatselee neljännen jakson: kriisi, käännekohdat, välitön kokko

Kiusaussaari

Manuela joutuu tekemään valinnan, kun taas yksi tyttöystöistä on valmis ottamaan viimeisen vastakkainasettelunsa

Mitä tapahtuu neljäs jakso Temptation Island 2021? ennakot ilmoittaa muutaman käänteen todellisuusnäyttelyssä jäljellä oleville pariskunnille. Kolmas tapaaminen päättyi videoihin, jotka aiheuttivat uusia pettymyksiä. Näistä videoista alkaa neljäs ilta, jonka aikana Canale 5 -yleisö osallistuu uusi pyyntö välitön kokko.

Etsin vastauksia, olen edelleen Manuela ja Stefano, Jessica e Alessandro, Natascia ja Alessio, Floriana ja Federico. Claudian ja Ste: n onnellisen päättymisen jälkeen katsojat voivat selvittää, löytävätkö muut pariskunnat myös kohtaamispaikan. Sillä välin, Filippo Bisciglia ennakoi, että yksi saapuu uusi pyyntö tulentekoon yhden tyttöystävän välittömästä kohtaamisesta.

Kuka on tyttö, joka päättää ensin päättää matkansa Canale 5 -todellisuusnäyttelyssä? Nähtyään Claudian pyytäneen vastakkainasettelua Ste: n kanssa, katsojat voivat odottaa kaikkea. Mutta tällä hetkellä tyttöystävät, jotka saattavat todella tulla tähän päätökseen, ovat Manuela ja Floriana. Erityisesti toinen oli jo pyytänyt välitöntä kokkoa kolmannen jakson aikana.

Seikkailutoveriensa rohkaisemana hän päätti jatkaa polkua. Hänen kyyneleensä eivät kuitenkaan jääneet huomaamatta, ja hän itse myönsi, ettei voinut enää jatkaa tämän kokemuksen kanssa. Siksi, Floriana ja Federico voivat olla seuraavia kohtaamaan Philip.

Samaan aikaan kun jotkut saavuttavat tietoisuuden, toiset taas epäilevät. Videossa neljännen jakson esikatselut sinä pystyt näkemään Manuela todella yritti.

Carriero tulee kohtaamaan kiusaaja Luciano. Jälkimmäinen on osoittanut, että hän välittää hänestä paljon ja seuraavan tapaamisen aikana hän asettaa hänet valinnan eteen.

Hän on aina läsnä, mutta hänen on päätettävä, mitä tehdä tulevaisuudelleen. Tämä yksityiskohta viittaa siihen Manuela voisi olla tyttöystävä, joka pyytää tulentekoa välitöntä vastakkainasettelua varten.

Sillä välin tulee toinen käännekohta Jessicalle ja Alessandrolle. Jälkimmäinen yllättää tyttöystävänsä, kun hän lähestyy kiusaaja Charlotte. Siksi näyttää siltä, ​​että kierrosta ei tule pulaa neljäs jakso Temptation Island 2021.

hyödyllinen linkki