August 4, 2021

Bahrainin voittajaryhmä, johon alustava tutkimus kohdistui

Onko pysähtyminen Pau (Pyrénées-Atlantiques) etusijalla? Tai vertaus pyöräilyvankista sen virheistä? Vuonna 2007 kazakki Alexandre Vinokourov vietiin sinne veridopingin vuoksi; vuonna 2010 espanjalainen Alberto Contador putosi siihen klenbuterolitestin jälkeen. Keskiviikkona 14. heinäkuuta illalla klo 17 lopussae Tour de France 2021 -vaiheessa Bahrain Victory -joukkueelle tehtiin etsintä, jonka keskushallinnon santarmipalvelu suoritti yleisön ympäristö- ja terveyshaittojen torjunnassa (Oclaesp).

Koulutusta on kohdennettu kymmenen päivän ajan Marseillen syyttäjänviraston suorittamassa alustavassa tutkimuksessa “urheilijan käyttöön kielletyn aineen tai menetelmän hankkimisesta, kuljettamisesta, hallussapidosta, maahantuonnista ilman lääketieteellisiä perusteita”.

Bahrainin joukkue on lisännyt esitystään toukokuusta lähtien, jolloin italialainen Damiano Caruso sijoittui toiseksi Girossa. Critérium du Dauphinéssa kesäkuussa ukrainalaisen Mark Padunin vuoristoinen kaksoset olivat herättäneet epäilyksiä ja kritiikkiä: ratsastajalla oli aiemmin korkeimpana saavutuksenaan vaihe Alppien kiertueella vuonna 2018.

“Giron jälkeen menestykset ovat saapuneet”

Kiertueen paras joukkue, kokoonpano voi myös ylpeillä voittaneensa kaksi päävaihetta: Slovenian mestari Matej Mohoric voitti 7e maratonivaihe 2. heinäkuuta Creusotissa (Saône-et-Loire), belgialainen Dylan Teuns matkimalla häntä seuraavana päivänä 8.e vaihe saapuu Grand-Bornandiin (Haute-Savoie).

Heidän joukkuetoverinsa, sprinteriprofiililla varustettu Italian mestari Sonny Colbrelli, erottui itsestään yhdeksäne korkean vuoren vaihe, Tignes (Savoie), kolmannen sijan monien kiipeilijöiden edellä. Puhumattakaan hollantilainen Wout Poels, polka dot -paita parhaimmalle kiipeilijälle torstaina 15. heinäkuuta asti.

“Olemme tällä hetkellä hyvällä tasolla, keväällä, jouduimme olemaan kärsivällisiä, mutta Giron jälkeen menestykset ovat saapuneet”, sanoi Dylan Theuns, kysyi joukkueensa viimeaikaisesta suorituskyvystä vaihevoitonsa jälkeen.

“Tarkastamme dopingia”

Itävallan poliisi oli epäillyt joukkueen pomoa, slovenialaista Milan Erzenia, ja joukkuetta kutsuttiin Bahrain-Méridaksi, joka oli kutsunut saksalaisen lääkärin Mark Schmidtin palveluja keskelle Aderlassin vastaista. dopingtutkinta, joka puhkesi vuonna 2019. Tutkijoiden Cycling Anti-Doping Foundation -säätiölle toimittamien tietojen mukaan hän oli ollut yhteydessä viimeksi mainittuun, ostaa sentrifugi, laite, jota käytetään verensiirroissa punasolujen erottamiseksi plasmasta. Laitteen kohdetta ei ole täysin selvitetty. Mutta Kansainvälinen pyöräilyliitto sanoi Milan Erzenistä: ”Hän on yksilö, jolle olemme tarkkaavaisia. Tiedämme hänen maineensa. “

Sinulla on 46,65% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

lue tämä artikkeli