August 1, 2021

Belen, panssaroitu osasto Padovassa tyttärensä syntymän vuoksi

Huhu on ollut käynnissä muutaman päivän, ja yksi tukee sitä nyt kuva kuka tekee verkkokierrokset: ei vain Belen Rodriguez olisi synnyttänyt Padova eikä Milanossa, mutta jakelu yliopistosairaalasta olisi ollut kirjaimellisesti panssaroitu hänen läsnäolostaan. Showtyttö on todellakin synnyttänyt tyttövauvan, Luna Marìyöllä sunnuntaista 11. ja maanantaina 12. heinäkuuta välisenä iltana ilmeisesti venetsialaisen kaupungin sairaalan gynekologisen synnytysklinikan leikkaussalissa. Joku lähetti verkkoon laukauksen, jossa a ilmoitus kiinnitetty a: n viereen hissi terveydenhuoltolaitoksesta, jonka kanssa selitetään, että laitoksen kautta ei ole enää mahdollista päästä kolmanteen kerrokseen, jossa Belen oletettavasti synnytti ja asui (lähes kolme päivää).

Ilmoitus siitä, että se olisi kiinnitetty Padovan sairaalan hissien läheisyyteen, ja joka tekee verkkokierroksia

Arkin lukee: Syy Belen ja toistaiseksi auton kolmannen kerroksen painikkeet ovat poissa käytöstä “. Ei ole vahvistusta siitä, että tämä on todella kiinnitetty ilmoitus, mutta kiista se on tietysti jo toteutettu, ja monet verkossa syyttävät rakennetta erityiskohtelusta 36-vuotiaasta argentiinalaisesta alkuperästä.

Belen Rodriguez, 36, ja pieni Luna Marì heti lapsen syntymän jälkeen, tapahtui ilmeisesti Padovan yliopistollisessa sairaalassa.

Sillä välin monet ovat miettineet, miksi Rodriguez ja Antonino Spinalbese, 26, vastasyntyneen isä, ovat päättäneet olla lastaan ​​tulematta maailmaan Milanossa, kuten tapahtui näyttelytytön vanhimmalle pojalle Santiago (oli entisen aviomiehen Stefano De Martinon kanssa), mutta vuonna Veneto. Raporttien mukaan syy voidaan jäljittää siihen, että gynekologi Alessandra Andrisani olisi seurannut raskautta, kuten Il Gazzettino kirjoittaa. Lisäksi kyseinen osasto olisi huippuluokan osaamista gynekologian alalla.

Nyt Belen olisi aina Venetossa, Venäjän saarella Albarella, Po-suistosta, josta hän olisi vuokrannut yhden huvila ja hän nauttii ensimmäisistä päivistä äitinä, joka kertoi läheisilleen.

Kirjoittanut: 15.7.2012.

siirry tähän sivustoon