August 1, 2021

Bocce, Noventa jälleen kolmivärinen: nuorten tittelit nostettavissa

Alle 18-, alle 15-yksilö- ja pariskunnat jaetaan 16. – 18. Heinäkuuta: yhteensä 5 titteliä 96 kilpailijan kanssa

Noventa di Piave on naisten Serie A del Volo -sarjan viimeisen neljän scudetton isännöimän jälkeen jälleen yksi kolmivärisen urheilutapahtuman päähenkilö perjantaista 16. – sunnuntaihin 18. heinäkuuta 2021. Presidentti Paolo Ostanellon klubi isännöi itse asiassa alle 18-vuotiaiden ja alle 15-vuotiaiden Italian yksilö- ja pariskilpailuja. Viisi myönnettävää italialaista titteliä: alle 15-mies mies, alle 18-mies, alle 18-nainen ja alle 15-vuotiaat ja alle 18-vuotiaat sekparit. 96 Venetsian tapahtumaan osallistunutta urheilijaa: 51 Alle 18, 42 Alle 15-vuotiaat ja kolme alle 12-vuotiaita jälkimmäiset kuuluivat kolmeen alle 15-vuotiaiden joukkueeseen.

Ohjelma

Italian mestaruuskilpailut alkavat perjantaina 16. heinäkuuta 2021 klo 14.45 pariskuntien karsintavaiheilla, joiden välierät ja finaalit on tarkoitus järjestää lauantaina 17. klo 8.30. Pariskilpailun jälkeen yksittäisen tapahtuman ensimmäiset karsintakierrokset alkavat lauantaina 17.30 klo 14.30. Puolivälierät on suunniteltu sunnuntaina 18.45 klo 8.45, välierät klo 10.30, finaalit klo 14.00-15.30. “Päätimme neljä intensiivistä viikonloppua korkealla teknisellä ja kilpailukykyisellä tasolla, joiden aikana FIB myönsi kuusi scudettia, sekä miehiä että naisia, Raffan, Volon ja Petanquen joukkueiden suurimmissa mestaruuskilpailuissa synteettisten kulhojen junioritunnuksen lisäksi. Serie A-2: n pudotuspeleiden päättyessä – liittovaltion presidentin Marco Giunio De Sanctisin kommentti -. Tästä viikonloppusta alkavat kolmiväriset nuorisoviikonloput, nimitys erittäin tärkeäksi, koska nämä ovat nimikkeitä niille, jotka edustavat keilailun tulevaisuutta.

Tulevat tapahtumat

Noventa di Piave -tapahtuman jälkeen itse asiassa lennon kahdeksan viimeistä Scudetto Under 18 -lentoa (24. ja 25. heinäkuuta Cussignacco), alle 15-vuotiaita (7.-8.8. Centallo) ja Italian miesten ja nuorten mestaruuskilpailut. naiset ovat aikataulussa. (4.-5. Syyskuuta Rooman liittovaltion teknisessä keskuksessa). “Noventa di Piave kokee toisen kolmiväritapahtuman naisten viimeisen Serie A -lennon neljän viimeisen mestaruuden jälkeen – jatkoi De Sanctis – todistettu organisaatiokoneisto, jonka olemme jo havainneet työssä positiivisesti kuukausi sitten. Seuraamme kilpailun pojia tarkasti ottaen huomioon, että muutaman vuoden kuluttua heistä tulee päämiehiä vanhemmissa mestaruuskilpailuissa, joista osa on jo maajoukkueessa ja varmasti osa muita mukana. “Yrityksellemme on ylpeyttä järjestää toinen kolmiväritapahtuma kuukaudessa – sanoi Noventa di Piave -yhtiön toimitusjohtaja Paolo Ostanello -. Olimme muun muassa naisten mestaruuskilpailujen finaalien ja nuorten trikolorien päähenkilöt, kaksi komponenttia, joihin presidentti Marco Giunio De Sanctisin johdolla toimiva Italian Bocce-federaatio sijoittaa voimakkaasti. Lisäksi kahden tapahtuman välillä osallistuimme myös miesten neljän finaaliin Loanossa ”. “Näissä nuorten mestaruuskilpailuissa – päättyi Ostanello – käytämme Noventa di Piavessa leikkikentiemme lisäksi myös neljää jäähallille rakennettua sääntelykaistaa voidaksemme lisätä kenttien lukumäärää kentän viimeisten vaiheiden sijainnissa. tapahtuma. ”.

Katso tänne