August 2, 2021

Bundesliiga: Jaisslesta Silberbergeriin

Kysyä:

1.) Kenen mielestä olet Salzburgin ensimmäinen haastaja mestaruudessa ja miksi?

2.) Mitkä ovat tiimisi tavoitteet ja odotukset?

3.) Mitä vaikutuksia odotat VAR: n käyttöönotosta?

4.) Kuinka arvioit ÖFB-tiimin EM-suorituskyvyn?

5.) Onko jalkapallo palannut normaaliksi ennen Coronaa, vai onko olemassa vielä rajoituksia?

Matthias Jaissle (Red Bull Salzburg):

1.) “On vaikea valita yksi. Jälleen on joitain joukkueita, jotka haluavat ärsyttää meitä. Olemme tietoisia tästä. Menemme joka tapauksessa pitämään tittelit Salzburgissa. “

2.) “Nimikkeet ovat tavoitteemme jälleen tänä vuonna.”

3.) “Jalkapallo on yhä sääntöjen mukainen. Silloin ei enää tule olemaan tätä yltäkylläisyyttä vääriä päätöksiä, jalkapallo tulee oikeudenmukaisemmaksi. Toivon vain, että VAR-päätökset tehdään usein Red Bull Salzburgille. “

4.) “Luulen, että jokainen itävaltalainen on erittäin tyytyväinen tähän EM: ään. Seurasin sitä livenä, vielä enemmän, koska meillä oli EM-osallistuja Andi Ulmerissä. Se oli onnistunut EM. Putoaminen Euroopan mestareita vastaan ​​ei todellakaan ole häpeä. “

5.) “Luulen, että jalkapalloteollisuus koki kaiken hyvin. Minua hämmästyttää yleisön aihe. Se ei ole kuin ennen, mutta se on ehdottomasti oikeaan suuntaan. On hienoa, että se jatkuu jälleen fanien edessä. “

Dietmar Kühbauer (SK Rapid Vienna):

1.) “Haluamme olla siellä tietysti Rapidina, ja voimme odottaa jälleen Sturmia ja LASKia, jotka ovat jo todistaneet vahvuutensa viime aikoina. Joten sanoisin melkein: tavalliset epäillyt. “

2.) “Haluamme parantaa suorituskykyämme edellisestä vahvasta kaudesta kaikin puolin. Jos pystymme siihen, päädymme hyvään tulokseen. “

3.) “Uskon, että se on hieman helpompaa kaikille, erotuomareille ja avustajille sekä joukkueille ja valmentajille. Tulee varmasti keskustelemaan lisää päätöksistä, mutta todennäköisyyden, että ottelu päätetään selkeän virheellisen laskelman perusteella, pitäisi nyt olla vähäinen. Kaiken kaikkiaan mielestäni VAR on hyödyllinen innovaatio. “

4.) ”Ryhmävaiheen läpi pääseminen oli tavoite ja se saavutettiin. Varsinkin peleissä Ukrainaa ja mahdollisia Euroopan mestareita Italiaa vastaan ​​myös maajoukkueemme suoriutui todella hyvin. “

5.) “On myönteistä, että korkean rokotuskattavuuden takia testejä ei tarvitse enää suorittaa samassa laajuudessa kuin edellisellä kaudella. Toivon normaalia ensimmäisestä kilpailupelistämme katsomossa, koska me kaikki kaipaamme täydellisiä rivejä ja todellista jalkapallotunnelmaa, etenkin täällä Hütteldorfissa. “

Christian Ilzer (SK Sturm Graz):

1.) “Liigassa kaikki ovat Salzburgin metsästäjiä. Kokemus osoittaa, että joidenkin annettiin haistaa välissä, mutta kukaan heistä ei onnistunut saamaan Salzburgia. Luulen, että Rapid ja LASK ovat “suuria” haastajia, ja toivon, että myös me voimme maistella näitä alueita. “

2.) “Meillä on ollut todella hyvä kausi, meidän on vahvistettava se. Meillä on nuori joukkue, saamme Euroopan Cupin – se ei ole niin helppoa. Haluamme tulla ennen kaikkea master-ryhmään, sitten määritellään muut tavoitteet. “

3.) “Keskustelemme ehdottomasti tietyistä päätöksistä niin usein kuin ennen. Mutta monet päätökset tehdään selkeämmin, se on oikeudenmukaisempaa. On tärkeää, että me kaikki ymmärrämme VAR: n ja olemme valmiita siihen, että sisäänpääsy voi kestää jonkin aikaa ja keskeytykset voivat olla aluksi hieman pidempiä. Toivon, että myös tuomareille annetaan aikaa ja resursseja tarvittavaan valmistautumiseen ÖFB: n toimesta. “

4.) “He täyttivät täysin odotukseni. Ei ollut mielialaa voittaa Pohjois-Makedoniaa vastaan. Olimme kaikki hieman pettyneitä Hollantia vastaan, mutta Hollanti oli erittäin läsnä johtajan takana. Näit itävaltalaisen joukkueen Ukrainaa ja Italiaa vastaan, joka pysyi korkeimmalla tasolla. “

5.) “Jalkapallo ei ole vielä palannut normaaliksi. Corona pysyy läsnä, meidän pitäisi silti käsitellä sitä herkkästi. Toivon edelleen, että meillä voi olla kausi katsojien edessä. Saimme äskettäin ennalta kuinka paljon kaipasimme sitä. “

Dominik Thalhammer (LASK):

1.) “Nopea. Todistit sen viime vuonna, sinulla on erittäin, erittäin hyvä joukkue ja olet vahvistanut itseäsi taitavasti. “

2.) “Askel askeleelta, päästä ensin ylimpään pudotuspeleihin. LASK on aina ollut neljän parhaan joukossa viimeiset kolme tai neljä vuotta, joten sen pitäisi mennä sinne uudelleen. “

3.) “Toivon parannuksia. Tulee varmasti tulehdusongelmia, mutta uskon, että se tekee jalkapallosta hieman oikeudenmukaisemman. Odotan sitä todella. “

4.) “Se oli hyvä tulos, esiintyit erittäin hyvin tulevia Euroopan mestareita vastaan. Kaiken kaikkiaan luulen, että odotukset täyttyivät ja ehkä jopa ylittivät hieman. “

5.) “Corona on edelleen ongelma. Se on testattava uudestaan ​​ja uudestaan, naamioita on käytettävä. Mutta mielestäni yleisön palaaminen on hieno, jännittävä askel ja myös uskomattoman tärkeä pelaajille, valmentajille ja valvojille, koska tämä on yksinkertaisesti oikea jalkapallo, jossa on faneja. “

Robin Dutt (WAC):

1.) “Nämä ovat varmasti myös ne, jotka olivat huippukaudella viime kaudella – Rapid, LASK, Sturm. Salzburg on valtava suosikki. Muiden joukkueiden takana kaiken täytyy sopia yhteen kauteen, eikä Salzburgin kanssa. Se on samanlainen kuin Saksan Bayern München. “

2.) “WAC on ollut viime vuosina poikkeuksellisen menestyksekäs ja oli mestariryhmässä. Ei todellakaan ollut helppoa nousta sinne. Mutta kun olet ollut jalkapallossa jonkin aikaa, tiedät, että on yhtä vaikeaa pysyä siellä. Siksi se on niin avoin tavoite. Haluamme vakautua tällä tasolla. “

3.) “Tein sen Saksassa. Huomaat, että tunteesi ovat alussa jonkin verran rajoitettuja, koska sinulla on luonnollinen tavoitteen juhla huulillasi ja huomaat, että lopulta monet tilanteet tarkistetaan rutiininomaisesti. Tämä tunteiden hallinta vie jonkin verran tottua. Offside-alueella meillä on melkein sata prosenttia parannusta. “

4.) “Teillä oli erinomainen suorituskyky. Pidin siitä todella. Olit niin lähellä. Mutta toisin kuin saksalaiset, ÖFB-joukkueella oli positiivinen irtautuminen EM-kisoista erittäin, erittäin myönteisellä ulkonäöllä. “

5.) “Meidän on edelleen noudatettava sääntöjä. Meillä on edelleen ihmisiä, jotka on ensin rokotettava. Viime kädessä jatkamme sitä joka päivä. Joten normaaluudesta ei voi vielä puhua. “

Thomas Silberberger (WSG Tirol):

1.) “Minusta Sturm Graz on erittäin jännittävä tänä vuonna. He olivat todella vahvoja viime vuonna ja ovat todella vahvistaneet itseään nyt. Sturm Graz on siis ensimmäinen jahdaaja minulle ja sitten Rapid Vienna. “

2.) “Putoaminen! Viime vuonna kuudes sija, joka oli historiallisesti suurin menestys klubin yksittäisessä historiassa. Jos haaveilet siitä uudestaan, pettymysmahdollisuudet ovat hyvin, hyvin suuret. Varoitan sitä. Ainoa tavoitteemme on olla pysyminen liigassa. Kaikki muu tapahtuu. “

3.) “Se on korkein rautatie, jonka VAR tulee meille. Meillä on nyt alue, jossa 100 päätöksestä 90 on oikeita, ja sitten meillä on 97, 98 oikeita. Aina tulee olemaan kriittisiä asioita, näit sen EM: ssä. Mutta periaatteessa odotan positiivista lisäystä VAR: lta. “

4.) “Pelasit upean pelin Italiaa vastaan. Sinun on odotettava sitä Itävallan maajoukkueelta, koska sinulla on huippuluokan ulkomaalaisia ​​legioonaajia. Velvollisuus on täytetty, ei enempää eikä vähempää. Varoitan nyt kiittämästä kaikkea taivaalla, koska tässä ryhmässä joudut edistymään. “

5.) ”Jokainen täyttää ennaltaehkäisynsä. Valmentajat ja pelaajat ovat jo sisäistäneet sen jossain määrin. On jännittävää nähdä, mitä yleisölle tapahtuu uudelleen. Mutta pohjimmiltaan testeillä kaksi tai kolme kertaa viikossa, se on jo vakio. “

lue tästä