August 1, 2021

Djokovic osallistuu Tokion olympialaisiin: hän voi tehdä Golden Grand Slamin

Novak Djokovic osallistuvat seuraavaan olympialaiset. Maailman ykkönen, tuoreena voitostaan ​​Wimbledonissa Matteo Berrettiniä vastaan, edustaa Serbia tenniksessä a Tokio ja on sitten mahdollisuus yrittää suorittaa Kultainen Grand Slam: se olisi historian ensimmäinen tekemään niin. Itse asiassa Djokovic tällä kaudella, lisäksi Wimbledon, on jo voittanutAustralian avoin ja Roland Garros. Golden Grand Slamin suorittaakseen hän menettää ATP-radan toisen suuren turnauksen, eli US Open ajettu 30. elokuuta – 12. syyskuuta, ja itse asiassa olympialaiset, jotka on suunniteltu 24. heinäkuuta ja 1. elokuuta välisenä aikana. Tokiossa kilpailemaan Nolen kanssa kullasta ei tule Rogeria Federer ja Rafael Nadal, jotka ovat antaneet menetyksiä.

Ilmoitus sosiaalisessa mediassa: “Ylpeä edustamaan Serbiaa”

OLYMPIALAISETFederer luopuu Tokiossa: “Polviongelma”

Djokovic itse ilmoitti osallistumisestaan ​​seuraaviin olympialaisiin lähettämällä utelias videoviesti osoitettu pienelle japanilaiselle faneille Koujiroulle, joka sai tämän erityisen lahjan maailman ykköseltä kuudentena syntymäpäivänään: “En voi pettää pikku ystävääni Koujiroua. Varasin lennoni Tokioon – twiittasi Nole – ja liityin ylpeänä Serbian joukkueeseen olympialaisiin”. Voitettuaan Berrettinin Wimbledonissa ja voittamalla uransa kahdennenkymmenennen slam-tittelin, Djokovic ei ollut purkanut varauksiaan osallistumisestaan ​​tapahtumaan. Mutta vahvistus oli edelleen Twitterissä: ”Olen erittäin ylpeä pakatessani laukkuni Tokioon. ja liittyä maajoukkueemme taisteluun kirkkaimmista mitalista olympiaareenoilla. Minulle, Serbian edustaminen on aina ollut erityinen ilo ja motivaatio, ja teen parhaani saadakseni kaikki onnelliseksi! Nyt sitä mennään!”.

.

hänen vastauksensa