July 28, 2021

Donnarumma PSG: llä, uuden pelipaidan numero on 50. Miksi hän ei valinnut 99?

Tulo Gianluigi Donnarumma Ranskassa. Tästä ilmoitettiin Psg joka on varmistanut Euro 2020: n parhaan pelaajan, voitti päähenkilönä Italian maajoukkueen kanssa. Viiden vuoden sopimus Milanon entiselle maalivahdille, joka Ligue 1: ssä ansaitsee 12 miljoonaa euroa vuodessa vuoteen 2026 saakka. Saapuessaan iltapäivällä pariisilaisen klubin päämajaan ilmoitettiin ”Gigiò” (läsnäolevien kannattajien nimeksi niin) ilmoitettiin saatuaan jo lääkärintarkastukset Rooman Sant’Andrea -sairaalassa kesäkuun lopussa. “Pariisin kanssa haluan voittaa mahdollisimman paljon ja antaa iloa faneille”, hänen ensimmäiset esityssanansa. Hän käyttää numeroa 50, valinta, joka eroaa viimeisistä pelipaidoista: se ei ole “21”, pukeutunut Euroopan mestaruuskilpailujen voittajakampanjaan (omistaa Ander Herrera PSG: ssä), eikä “99”, jolla hän pelasi kaikkia pelejä Milanossa vuodesta 2015. Mikä on syy? Meidän on pysyttävä FLP: n sääntely, Ranskan jalkapalloliitto.

“Fancy numerointi on kielletty”

syventäminenDonnarumma PSG: llä, se on virallista: “Haluan voittaa”

Se sanoo 576 artikla kohdassa “Numerot ja nimet” seuraava kohta esitettiin seuraavasti: “Pelaajille, jotka voivat pelata ensimmäisessä joukkueessa, annetaan vuosiluku. Jokaisen klubin on laadittava palkintoluettelo, joka ei saa ylittää 30 nimeä: numero 30 on siis luettelon viimeinen, joka voidaan täydentää ja päivittää jokaisella klubin liikkeellä. Jos klubi perustelee yli 30 ammattisopimuspelaajan palkkaamisen, kilpailukomissio voi myöntää poikkeuksen edellisestä kappaleesta. “Tässä on kaunopuheisin viite:”Fancy-numerointi on kielletty (esimerkki: 45-82). Numerot 1, 16 ja 30 on varattu yksinomaan maalivahteille. Viimeisenä keinona voit antaa numeron 40. Kaikilla joukkueilla on oltava pelipaita numero 33, jota ei ole määritetty pelaajalle ja varattu viime hetken vaihtoja varten. Rajatapauksena on PSG jolla tällä hetkellä on 8 maalivahtia vaaleanpunaisessa värissä Donnarumman saapumisen jälkeen: puhumme Keylor Navasista (pelipaita numero 1), Sergio Ricosta (16) ja Letellieristä (30) sekä muista roolissa olevista kollegoista ilman numerointia ja todennäköisesti muualle tarkoitettuina (Areola, Bulka, Franchi ja Innocent). Roolin suuren runsauden vuoksi maalivahtien suhteen on mahdollista tehdä poikkeus (numerot 40, 50 ja 60) turvautumatta niihin, joita pidetään mielikuvituksellisina (eli ’99’, joita Donnarumma käytti). Sama, johon kuului Arkadiuszk Milik Napolin aikaan, muunnettu 19: ksi samasta syystä saapuessaan Marseilleen. Lyhyesti sanottuna, puhdas irti Donnarumman menneisyydestä: kysymys on (myös) numeroista.

.

Katso näitä tyyppejä!.!.! wikipedia viittaus