August 3, 2021

Dusno Tšekin retkikunnassa. Juoru ja pakko? En ole rätti, joukkueen tähti sanoi

AIKA – Tomas Edlman

Mitä se koski? Lada Vondrová ja Malíková voittivat 400 metrin kilpailun, jossa he sijoittuivat ensimmäiseksi ja toiseksi. Hänen mukaansa Malíková kohtasi sitten retkikunnan johtajien painostusta osallistua viestin kulkuun, vaikka häntä vaivasi ongelmat Achillesin kanssa eikä halunnut vaarantaa heidän tilaansa, varsinkin ennen Tokion olympialaisia, joissa hänet nimitettiin.

“Ennen kaikkea haluan pitää hauskaa yleisurheilun kanssa, haluan olla aina se, joka näkee urheilun kuningattaren kauneuden. Älä pilaa sitä minulle. En ole vielä ammattilaisurheilija, joten tämä on minun tehtäväni, minulla on velvollisuus mennä niin monta lähtöä kuin pystyn ”, hän sanoi laajasta viestistään Instagramissa.

“Ja mikä tärkeintä, tiedät hyvin, että Achilles-tarjoukseni olivat onnellisia selviytyessään yksittäisistä finaaleista. Nousisin ylös, mutta sanoit, että sillä ei ollut väliä? Että tämä on huipentumani ja pitäisikö minun yrittää? Ole kiltti? En ole rätti, jolla voit lakaista ja tehdä mitä haluat ”, hän puhui epäsuorasti retkikunnan johdolle.

Toisin kuin Lady Vondrová, joka kärsii myös nilkan terveysongelmista, Malíková ei aloittanut juoksua, mutta tšekit onnistuivat etenemään. Malíková juoksi jo finaalissa ja näytti hämmästyttävän lopputuloksen, kun lopulta hän juoksi kilpailijoiden trion ja varmisti tšekkiläisen joukkueen kultaa. Kulta ja hopea lisäksi hän lähti mestaruudesta katkerasti …

”Yleisurheilu sinänsä täyttää minut uskomattoman, mutta ympärilläni oleva sirkus näyttää suuremmalta ja vihamielisemmältä, vaikka onnistuinkin (tai lähinnä siksi?). Vaikka ne, joiden pitäisi olla onnellisia, haluavat yhä enemmän sinua loukkaantumisten, ruumiiden kautta. Seisotko omasi? Kuulet automaattisesti juoruja ”, hän valitti.

Pörröiset naisurheilijat haaveilevat henkilökohtaisista ennätyksistä Tokiossa

“Joo, ja ehkä saat vähemmän rahaa valmistautumiseen, koska avaat suun. Ja kuten tietyt Tšekin joukkueen päälliköt / valmentajat sanovat – olet ongelmallinen ”, hän lisäsi.

“Ehkä tässä on virhe, miksi tšekkiläisessä yleisurheilussa ei ole niin paljon kykyjä, jotka kestävät aikuisuuteen asti, tuhoat ne yksinkertaisesti henkisesti tai fyysisesti, elleivät he avaa suunsa kuten minä. Haluan rehellisyyttä, oikeudenmukaista kauppaa, ei valheita ja herjauksia. Onko niin vaikea sanoa kaikkea silmiesi edessä eikä selän takana? ”Malíková päätti panoksensa, joka repi tukireaktioiden lumivyöriä jopa tšekkiläisen yleisurheilun tähdiltä, ​​mikä viittaa siihen, että hän ei ole kaukana yksin asenteestaan.

“Olen ollut tämä” ongelmallinen “jo useita vuosia ja sinun täytyy olla vahva ja kohdata kaikki, niin voit saada sen jonnekin”, kaksinkertainen esteiden maailmanmestari Zuzana Hejnová kertoi hänelle.

“Suojaa terveyttäsi, kukaan niistä, jotka pakottavat sinut tekemään huonon päätöksen, ei palauta sitä sinulle”, kirjoitti esterekisterin haltija Petr Svoboda. ”Urheilija ottaa aina huomioon totuuden ja suorat mielipiteet, eikä enemmän tai vähemmän mitään muuta. Teit hyvin “, lisäsi Tomáš Staněk, Euroopan sisäpallomestari.

Urheilullisessa ympäristössä se ei vielä näytä paljon itsereflektiolta. “En kommentoi sitä, mitä lapset kirjoittavat Instagramissa”, iSport.cz lainasi tapahtuman päävalmentaja František Ptáčníkia. Ammattiliitto on parhaillaan ratkaisemassa tilannetta ja on luvannut antaa julkilausuman.

Viides ja viimeinen kerta! Sanoiko tšekkiläinen legenda hyvästit olympialaisille, yllättikö kilpailijat myös Tokiossa?

Malíková ei halunnut kommentoida lausuntoaan ennen Tokion-matkaa. ”Samankaltaiset tilanteet inhottavat urheilua ja monia muita urheilijoita. Barča halusi tukea heitä ja antaa heille rohkeutta lausua mielipiteensä ”, sanoi entinen squash-pelaajan eliittijohtaja Jan Koukal.

Opavan pelikenttäpelaaja on ollut suuri tšekkiläisen yleisurheilun lahjakkuus nuoruudestaan ​​lähtien, hänestä on tullut maailmanmestaruuskilpailu maailmalla ja Euroopassa, ja yhdeksäntoistavuotiaana hänestä tulee Tšekin joukkueen nuorin jäsen Tokion olympialaisissa. Sen jälkeen hän matkustaa Yhdysvaltain Virginiaan yhdistääkseen urheilullisen kehityksensä muotoilun tutkimukseen.

.

Katso tätä sivustoa