August 1, 2021

Englanti, rasistiset loukkaukset Rashfordissa, Sanchossa ja Sakassa: neljä pidätystä

Neljä ihmistä on ollut pidätettiin per rasistiset häpäisyt sosiaalisessa mediassa Marcusta vastaan Rashford, Jadon Sancho ja Bukayo Sanoo, kolme englantilaista pelaajaa, jotka menettivät ratkaisevan rangaistuspotkun Euro 2020 -finaalissa Italiaa vastaan. Kuten raportoi Sky Sports, Englannin poliisi hän sanoi jatkavansa syytteeseenpanoa kaikista käyttäjistä, jotka ovat olleet osallisina jalkapalloilijoita vastaan ​​tehdyissä rikoksissa: “Tunnistamme rikoksen takana olevat henkilöt ja löydämme heidät jäljelle – poliisipäällikkö Mark Robertsin sanoin – missä vaiheessa heidän on kohdata vakavia seuraamuksia näistä häpeällisistä teoista ”.

“Maata järkyttäneet loukkaukset ovat meitä inhottavia”

lue myösRashford: “En koskaan pyydä anteeksi kuka olen”

Molemmat Jalkapalloliitto että Ison-Britannian hallitus tuomitsi voimakkaasti Rashfordia, Sanchoa ja Sakaa vastaan ​​tehdyt rasistiset loukkaukset. Britannian pääministeri Boris Johnson vahvisti halukkuutensa jatkaa urheilutapahtumiin osallistumisen kielto niille, jotka loukkaavat verkossa rodussyistä, kun taas sosiaalisen median yritysten on maksettava monet salaatit jos he eivät pysty poistamaan loukkauksia alustoiltaan. Rasististen rikosten tutkinta etenee UKFPUYhdistyneen kuningaskunnan jalkapallopoliittinen yksikkö -, tutkijaryhmä, joka käyttää myös useita raportteja eri puolilta maata. “Pelaajien rodullinen väärinkäyttö Euroopan finaalin jälkeen – jatkoi Roberts – he ovat pelkurit ja järkyttäneet kaikkia brittejä. Maajoukkueemme edustaa mallia, jota on noudatettava käyttäytymisen, ammattitaidon ja ihmisarvon suhteen turnauksen aikana inhottava siitä, että on joku, joka uskoo, että on hyväksyttävää puhua tällaisista kauhistavista sanoista heitä tai muita kohtaan “.

.

tutustu tähän