July 31, 2021

Juve vetäytymässä: Allegrin ensimmäinen päivä

Juventus, Maxin aikakausi alkaa uudelleen ilman monia maajoukkueita. Arrivabene, Nedved ja Cherubini olivat myös läsnä

“Innostus, halu työskennellä ja pelata jalkapalloa”. Massimiliano Allegri aloitti ensimmäisen harjoittelunsa kentällä näillä kolmella merkinnällä. Ja sillä ei ole väliä, jos monet kauden 2021-22 päähenkilöt ovat edelleen poissa vasta EM: n tai America’s Cupin jälkeen alkaneiden lomien vuoksi, hänen toisen Juventus-seikkailunsa menu on valmis toistamaan sen uudelleen tulevina vuosina viikkoa. Keskiviikkona J Medicalissa käyntien jälkeen pelaajat ja henkilökunta kokoontuivat Continassaan aloittamaan toimintansa Juventus-urheilukeskuksessa: tekniikkaan keskittyvät harjoitukset ja sitten ensin urheilullinen työ aamulla, kuntosali iltapäivisin. Lepoajat vietetään J-hotellissa: Jokaisella pelaajalla on oma huone, joka on hänen käytettävissään koko vuoden, tiukasti pelipaidansa kanssa. Johto läsnä kaikin puolin ensimmäisenä työpäivänä: uusi toimitusjohtaja Maurizio Arrivabene, joka on klubissa tunnettu kasvot, mutta ensimmäisillä virkailijoillaan uudessa roolissa, osallistui sivutoimiston koulutukseen varatoimitusjohtaja Pavel Nedvedin kanssa ja urheilujohtaja Federico Cherubini. Kaksoisistunto on myös suunniteltu lähipäivinä.

Ensimmäinen päivä

Silmät Paulo Dybalasta ja Weston McKenniestä pelaajien joukossa, jotka haluavat heti kaivaa tärkeän tilan uudelle iloiselle Juvelle, ja kiinnittää sitten suurinta huomiota nuoriin, jotka voivat loistaa esikauden aikana. Maalivahti työskentelee selvästi erikseen valmentaja Claudio Filippin kanssa. Ensimmäisten paluutulojen odotetaan olevan ensi viikolla, on vuoro pelaajille, jotka ovat päättäneet kesäkilpailut ryhmien maajoukkueiden kanssa. Countdown myös paluu Torinoon Cristiano Ronaldo, odotetaan ensi 25. heinäkuuta. Portugalilainen – joka ei ole ilmoittanut mahdollisesta varhaisen siirron tahdosta – kunnioittaa siis sopimusta, joka sitoo hänet Ladyiin 30. kesäkuuta 2022 asti. Markkinoilla jotkut päivittäiset liikkeet vain nuorille: kaksinkertainen myynti Pisan suuntaan Idrissa Toure (lopullinen titteli) ja Pietro Beruatto (lainassa), kun taas sveitsiläinen puolustaja Albian Hajdari, syntynyt vuonna 2003, palasi lainasta Baseliin, yhden kauden aikaisemmin kuin ensimmäisessä sopimuksessa asetetut ehdot.

.

selaa tätä sivustoa