August 1, 2021

Kaio Jorgesta Sassuolon jalokiviin: Milan etsii nyt “nuoria” maaleja

Jovic-kappale näyttää olevan hieman jäähtynyt, mutta ohjaaja Maldini on vahvistanut haluavansa tukea Ibrahimovicia ja Giroudia vihreämmän iän hyökkääjällä.

Paolo Maldini vitsaili siitä ja puhui Rossoneri-hyökkääjien keski-ikä: Ibra enemmän Giroud, huolimatta Milanon nuorekeskeisestä filosofiasta. Todellisuudessa Zlatan ja Olivier ovat klassisia poikkeuksia säännöstä, eikä Via Aldo Rossi -klubi ole koskaan sulkenut pois mahdollisuutta, että jotkut veteraanit integroisivat Rossoneri-poikaryhmän. Se tapahtui Mandzukicin kanssa vuoden 2021 alussa, se tapahtuu uudelleen muutaman tunnin kuluttua, kun Giroud on Milanossa. Maldini lisäsi kuitenkin uuden Serie A: n esittelyn sivuun, että Paholainen jatkaa metsästystä hyökkääjälle monien vuosien uralla edessään. Kiihtymättä, mutta siitä on hyötyä myös siksi, että Leao-keskihyökkäyshypoteesi on käytännössä toteutettavissa vain hätätilanteessa.

Kaio Jorge

Luettelon etunimi on Kaio Jorge, Santosin kultainen poika, joka on myös erittäin suosittu Napolissa ja Tottenhamissa. Hänet vapautetaan vuoden 2021 lopusta, ja Milan oli alun perin kuvitellut Pato-tyylisen operaation tai kenties Paquetàn, jos haluamme pysyä viime vuosina: estä hänet nyt allekirjoittamaan hänet tammikuussa. 50 miljoonaa vapautuslauseketta estää pään laukausta sen kärsimisestä, mutta ei ole varmaa, että älykäs neuvottelu Santosille maksettavasta korvauksesta voi vapauttaa pelaajan jo kesällä.

Muut

Toisaalta Kalajdziciin (Itävallan Wembley’ssa Italiassa kohdistaman maalin tekijä) johtavat raidat ja Jovic näyttävät jäähtyneen. Erityisesti kiinnostus Real Madridin serbia kohtaan näytti hyvin konkreettiselta, mutta hänen ensisijaisena tehtävänään on vakuuttaa Ancelotti antamaan hänelle mahdollisuus blancoissa. Kanava Sassuolon kanssa on aina avoin, klubi, jonka kanssa Milano on tehnyt useita saapuvia ja lähteviä sopimuksia vuosien varrella: että Scamacca tykkää Rossonereista, ei ole mikään salaisuus, samoin kuin Azzurri Raspadori ja Berardi. Neroverdi haluaa säilyttää Raspadorin ja on valmis kuuntelemaan tarjouksia hyökkäyksen kahdelle muulle jalokivelle, mutta toistaiseksi taloudellinen kysyntä on pelottanut kaikkia, myös Milano. On kuitenkin aikaa tavata toisiaan.

.

linkkini