August 3, 2021

Meghan Markle finanssikriisissä: uusi projekti on jo floppi

Meghan Markle on ilmoittanut uudesta projektista Netflixille. Tämä on animaatiosarja, jonka on luonut Harryn vaimo. Mutta jo on niitä, jotka puhuvat flopista, aivan kuten hänen lapsikirjansa.

Meghan Marklen luoma sarjan nimi on Helmi ja kertoo 12-vuotiaasta tytöstä, joka löytää tiensä innoittamana historian suurista naisista. Herttuatar on siellä vastaava tuottaja Elton Johnin, Carolyn Soperin, Liz Garbuksen, Dan Coganin ja Amanda Ryndan aviomies David Furnishin kanssa.

Tarjous

Penkki

Voit ostaa Meghan Marklen kirjan netistä

Meghan esittelee virallisessa lausunnossa projektinsa seuraavasti: “Kuten monet hänen ikäisensä tytöt, sankarimme Pearl on itsensä löytämisessä, kun hän yrittää voittaa elämän päivittäiset haasteet”.

Hän jatkoi: “Olen innoissani siitä, että Archewell Productions yhdessä Netflix-alustan ja näiden uskomattomien tuottajien kanssa tuo sinulle tämän uuden animaatiosarjan, joka juhlii poikkeuksellisia naisia ​​koko historian ajan. David Furnish ja minä odotimme innolla sen julkistamista ja olen iloinen voidessani tehdä sen tänään ”.

Juuri viime päivinä puhuttiin Sussexin finanssikriisistä, joka ei näyttänyt kykenevän tekemään sopimusta Netflixin kanssa. Meghan olisi tämän ilmoituksen myötä vaimentanut heidät niin paljon, että he olivat jo konkurssissa. Mutta näyttää siltä, ​​että uuden sarjan esittely ei ole vakuuttanut kaikkia. Ja monet asiantuntijat puhuvat jo mahdollinen floppi. Toisaalta myös Marklen tarinakirja, Penkki, ei antanut toivoa. Ilmeisesti korkea kuulostava nimi ei riitä kopioiden myymiseen.

Samalla kun Harry ja Meghan nauttivat Emmy-ehdokkuudestaan, ensimmäiset kritiikat Marklen uudesta projektista ovat jo tulossa. Sen mukaan mitä l‘Ilmaista, toimittaja Peter Ford olisi huomauttanut Harryn ja Meghanin kyvyttömyyden ansaita rahaa: “He ovat allekirjoittaneet miljoonan dollarin viikossa sopimuksen, jonka he voivat laittaa pankkitililleen, eivätkä he ole tehneet mitään, he näkyvät kaikkialla paitsi Netflix ”.

Hän jatkoi: “Nyt meillä on uutinen siitä, että Meghan kehittää projektia, joten sen toteuttaminen vie jonkin aikaa. Meghan valettiin päätuottajaksi, mutta hänellä ei ole kokemusta.

Ainoa asia Lady Marklen hyväksi on David Furnish, Elton Johnin aviomies, Harryn ja Meghanin suuren ystävän niin paljon, että hänen täytyi olla läsnä Dianan patsaan vihkiäisissä. Siksi voit luottaa hänen tukeensa ja kykyihinsä hädän aikana.

.

paras sivusto