August 3, 2021

‘Meistä tulee ikuisesti Italian kesän 2021 veljiä’

Lokikirjan viimeinen luku ei voinut puuttua, ja Matteo Pessina kertoi Instagramissa tunteita (sisältäpäin katsottuna) Euro 2020 -retkikunnassa. hyvästit seuraaville haasteille, joita Euroopan mestaruusjoukkueen on kohdattava: Kansakuntien liigasta Qatar 2022 -karsintaan.

Hyvä päiväkirja, olemme Euroopan mestareita!

Eilinen oli erityinen päivä. Valtion korkeimmat toimistot ovat vastaanottaneet meidät. Chiellon sanat olivat täydellisiä, ne tiivistivät parhaiten meidän kaikkien tunteet. Ei ole sattumaa, että hän on kapteenimme! Ja sitten Rooman kaduilla uimassa oleva joukko … uskomaton tunne.


Tänään on “rikkoa linjat” päivä. Tunnen melankoliaa, joka antaa sinulle suuren matkan lopun, kun kelaat tunteiden nauhaa takaisin ja voit ajatella vain kiitoksia. Ensimmäinen, jota haluan kiittää, on johtajamme Roberto Mancini. Muistan edelleen, kun hän soitti minulle ensimmäisen kerran. “Italia soitti”, joka mielessä. Haluan kiittää hänen kanssaan kulissien takana työskentelevää henkilökuntaa tästä menestyksestä. Gianluca Viallista (ja hänen profeetallisista sanoistaan, jotka ovat täynnä arvoja) varastotyöntekijöihin, lääkintähenkilöstöstä kokkeihin … ” Yhdistymme kohortissa. Kiristimme ja voitimme.
Kiitos pingispongikumppanini Localle, National Barellan sommeljeelle, DJ Insignelle, Gigion isoille käsille, Chiellon ja Leon mentaliteetille … lyhyesti sanottuna kaikille teille, upeille seikkailutoverilleni. Perheeni, ystäväni ja tyttöystäväni. Ensimmäinen katsaus oli aina sinua varten. Ja niin se tulee aina olemaan. Eräänä iltana, kun pidin sitä kuppia, ajattelin uhreja, jotka olet tehnyt minulle. Toivon, että olen tehnyt sinusta ylpeä
”.

Kiitos italialaiset, olet ihana kansa

”Lopuksi kiitokset kaikille italialaisille. Sille ihanalle ihmiselle, joka on viime kuukausina joutunut kohtaamaan kovia koettelemuksia. Niille, jotka ovat kärsineet kiintymyksen tai työn menetyksestä ja ehkä sunnuntaina hymyilivät taas pitkän ajan kuluttua. Kenellekään. työskenteli päivällä ja yöllä ihmishenkien pelastamiseksi sairaaloissamme, lääkäreissämme ja sairaanhoitajissamme: olet ja olet aina todellinen mestari.


Hyvä päiväkirja, tänään päättyy elämäni kaunein luku tähän mennessä. Mutta se ei sulkeudu lopullisesti, se pysyy jokaisen sydämessä: tulemme ikuisesti Italian maagisiksi kesäksi 2021.


Huomenna uusi aukeaa. Ja olen valmis kirjoittamaan sen. “
Ylpeänä,
Matteo

.

verkkosivustomme