August 2, 2021

Netflix haluaa tarjota videopelejä tulevaisuudessa

Viimeisin muutos: torstaina 15. heinäkuuta 2021 klo 20.23

Netflix-alustan logo (c) Netflix

Pelimarkkinat näyttävät olevan yhä houkuttelevampia kaikenlaisille suuryrityksille. Tätä luultavasti ajatteli Netflix, koska raportin mukaan he aikovat nyt investoida pelialalle.

Vähän aikaa sitten huhuttiin, että Netflix haluaa tulla pelialalle. Nämä on nyt vahvistettu, koska Bloombergin raportin mukaan suoratoistopalvelulla on nyt entinen HÄN– Johtaja Mike Verdu sitoutui. Hänen asemansa yrityksessä on nimetty pelikehityksen varatoimitusjohtajaksi, mikä ehdottaa pelikehitysosaston perustamista.

Suunnitelmana on siis pystyä tarjoamaan videopelejä omalla alustallaan ensi vuoden aikana, johon myös lisensoidut pelit voitaisiin mahdollisesti lisätä. Animaatiosarjoilla, kuten Castlevania, DOTA: Dragon’s Blood tai Resident Evil: Infinite Darkness, on jo linkki lähteisiin, joiden alkuperä on peräisin pelialalta. Hintojen nousua ei kuitenkaan alun perin suunnitella tarjouksen laajentamisen myötä.

Mitä se voisi tarkoittaa tulevaisuudessa?

Suoratoistopalvelu reagoi Xbox Game Passin kaltaisten pelimallien menestykseen, ja budjetin osalta pystyy varmasti käsittelemään monimutkaisia ​​projekteja. Mutta myös muut suuryritykset, kuten Google ja Amazon piti selvittää, että piirakan palan leikkaaminen kunnollisella investoinnilla ei ole niin helppoa. Vaikka pilvipelipalvelu Stadia oli jo varhaisessa vaiheessa köysien varassa, myös Amazon järkähti alun perin kehityksestään ja projekteistaan. He eivät kuitenkaan ole vielä luopuneet siellä ja ainakin lisensoiduilla peleillä, kuten KoreanKadonnut arkki“Tai tuleva sisäinen kehitys”Uusi maailma“On edelleen pelejä, joilla on potentiaalia ja joiden menestyksestä riippuen niiden tulisi olla tienviitta yritykselle.

Millaisia ​​pelejä Netflix valitsee, on vielä nähtävissä. Jos menestys mitataan kuitenkin puhtaasti latausten ja peliaikojen perusteella, voimme ainakin olettaa, että painopiste on sisäisessä kehityksessä jauhaa– kestävät pelit ja moninpelit, varsinkin kun nämä arkkityypit tarjoavat pisimpään sisältöä. Toivottavasti pelaajilla on jotain maksullista sisältöä tai surullisenYllätysmekaniikka“(Aka Lootboxen) säästää, varsinkin kun Mike Verdun kanssa saat jonkun aluksella, jolle tällaiset ilmaisut eivät todellakaan ole vieraita sanoja hänen elektronisen taiteensa ansiosta …

Tällä hetkellä voit kuitenkin odottaa uutta sisältöä ja lisäarvoa (samaan hintaan) tavalla tai toisella riippumatta siitä, kuinka tarkka Netflixin eteneminen lopulta tulee olemaan.

.

suoraan lähteestä