July 28, 2021

Pilsen ja Jablonec voittivat Venäjän joukkueita vastaan ​​kaudella

Vlastimil Vacek, Aivan

Venäjän liigan viimeisen kauden seitsemäs joukkue pelasi tšekkiläisen vastustajan kanssa kolmannen kerran tämän vuoden kesäharjoittelussa. Dynamo voitti ensin České Budějovicen 4-0, sitten tasoitti Sparta Prahan kanssa 2: 2 ja hävisi Jablonecille torstaina. Kubista avasi tuloksen 24. minuutilla ja kuusi minuuttia tauon jälkeen Venäjän joukkue teki oman maalin.

”Minun täytyy kiittää pelaajia. Pelasimme kovaa vastustajaa vastaan ​​ja pelasimme erittäin hyvin. Teimme hyvää työtä puolustuksessa ja pidimme palloa hyvin. Onnistuimme tekemään kaksi maalia, joten arvioimme harjoituksen viimeisen ottelun positiivisesti ”, Jablonecin apuvalmentaja kertoi klubin verkkosivustolle. Zdeněk Klucký, jonka syytteet vielä paikallisen Gitschberg Jochtalin amatöörijoukkueen ampui Italian leirillä tiistaina 11: 1.

Sparta voitti Venäjän Arsenalin, mutta menetti kaksi ihmistä

Tula pelasi myös tänä vuonna valmistautuessaan tsekkiläistä vastustajaa vastaan. Venäjän liigan viime vuoden neljästoista joukkue hävisi viime viikon alussa Spartalle 1: 4 ja veti tänään lyhyemmän loppun. Plzeň teki kuitenkin vain yhden maalin Jean-David Beauguelilta 18. minuutilla. Viktoria osui maalirakenteeseen vielä kaksi kertaa.

Pilsenin jalkapalloilijat (vasemmalta Pavel Bucha, Jhon Mosquera ja Matěj Hybš) iloitsevat maalista Venäjän Ufa-verkkoon Itävallan valmistelupelissä.

FCVP

Länsi-tšekit eivät hävinneet kuudessa kesäharjoittelun ottelussa ja voittivat venäläisen vastustajan toisen kerran peräkkäin. Maanantaina he voittivat Ufun 2: 0. Ensi torstaina pilsenilaiset toivottavat Valkovenäjän Brestin tervetulleeksi Euroopan konferenssiliigan toisen alkukierroksen avausotteluun.

Valmistelevat jalkapallo-ottelut:
Viktoria Plzen – Arsenal Tula 1: 0 (1: 0), soitti Westendorfissa
Branka: 18. Beauguel.
Pilsen: Hruška – Hybš (77. Řezník), Brabec, Kaša, Falta – Ndiaye (88. Janošek), Bucha (81. Káčer), Šulc (81. Pachlopník) – Kayamba (69. Hlavatý), Beauguel (81. Matějka), Mosquera (61. Kopic). Valmentaja: Bílek.
FK Jablonec – Dynamo Moscow 2: 0 (1: 0)
Tavoitteet: 24. kubisti, 51. oma.
Jablonec: Hanuš – Štěpánek (82. Haitl), Martinec, Zelený, Krob – Pleštil (66. Vaníček), Považanec, Kubista (71. Hübschman), Kratochvíl (61. Smejkal), Pilař (46. Malínský) – Doležal (71. Holík) ). Valmentaja: Rada.

.

Hän on oikeassa!.!.! Valitse tämä linkki