August 3, 2021

Se on piirretty. Sarja kaikilla ässillä alkaa Prahassa

Petr Makušev

Maailmanlaajuinen koronavirusongelma on aiheuttanut sekä peruutuksia että lykkäyksiä. Kalenteri lopulta vakiintui yksitoista tapahtumaa seitsemässä paikassa. Kaksi kertaa päivässä hän matkustaa myös Prahan ympärillä Wroclawissa (30. ja 31. heinäkuuta), Lublinissa (6. ja 7. elokuuta) ja lopulta Toruńissa (2. ja 3. lokakuuta). Viime vuonna vain neljä kaksoiskilpailua oli jäljellä, mutta tällä kertaa on myös yhden päivän pysähdyksiä Ruotsin Malillessa (14. elokuuta), Togliatissa Venäjällä (28. elokuuta) ja Vojensissa, Tanskassa (11. syyskuuta).

Myöskään tällä kertaa 16 kilpailijan lähtökentällä ei ole pysyvää tšekkiläistä kuljettajaa, mutta vain 19-vuotias Jan Kvěch on seitsemän varajäsenen joukossa, ja hän sai myös villikortin molemmista Prahan kilpailuista. Torstain erän mukaan hän esiintyy ensimmäistä kertaa kisan toisessa kilpailussa ruotsalaisten Oliver Berntzonin, Fredrik Lindgrenin ja australialaisen Max Frickin kanssa.

Polveni eivät rikki, tšekkiläinen nuori mies uskoo ennen taistelua tähtien kanssa

”Tunnen soikean todella hyvin. Se on myös yksi suosikkikappaleistani. Mutta jos siitä tulee etuni? Mielestäni ei ole väliä maailman huipulla, että kaikkien tulisi käsitellä mitä tahansa kappaletta. Ja luulen myös, että kaikki Grand Prix -palkinnon saajat tuntevat myös Markétan radan hyvin ”, Kvěch, loistava Speedway-kyky.

Hieno juttu! Mestari loisti, vihainen vastustaja pakeni portailta

Kukaan tähdistä, jotka varmistivat osallistumisensa, puuttuu alusta. Kvěchin vastustajien joukossa on myös mestaruuden puolustaja, puolalainen Bartosz Zmarzlik, joka hyökkää jopa kultaiseen hattutempuun. Vuosina 2013, 2015 ja 2018 juhlistaneella Brit Tai Woffindenilla on jo kolme mestaruutta kokoelmassaan. Viime vuonna hän oli toinen. Australialainen Jason Doyle haluaa seurata voittavaa vuotta 2017.

Prahan auditoriossa voi olla jopa viisi tuhatta katsojaa molemmissa kilpailuissa koronaviruksen vastaisten toimenpiteiden äskettäisen rentoutumisen jälkeen. “Kun yleisön tuki ja fanit ovat katsomossa, se on meille varmasti parempi, koska se työntää meitä entistä eteenpäin. Ja kuinka monta lippua tarvitsin? Se on kymmenissä ”, Kvěch sanoi.

Tatuoitu kuvake vetää valttikortin taistellakseen tittelistä

Lippuja on saatavana Ticketportalin kautta.

.

jatkuva