August 2, 2021

“Anti Covid -kuplan kauhu. Minulla on ollut paniikkikohtauksia”

Liz Cambage, yksi Australian maajoukkueen johtajista kori, luopua Tokion 2020 olympialaiset. Syy? Pelko lukittumisesta, ts“terrorismi” anti-Covid-kupla: Australia saavutti pronssin Lontoossa 2012 ja maailman hopea vuonna 2018 menettää sen vuoksi yhden parhaimmista pelaajistaan, joka palasi äskettäin pelaamaan Amerikan Wnba-joukkueeseen Las Vegas Acesin kanssa saatuaan lääketieteellisen vapautuksen kaudella 2020, josta kiistettiin yhdessä paikassa ilman yhteyttä ulkopuolelle rajoituksia varten Covid.

Lue myös> Tokio 2020, olympialaiset, joihin liittyy kaaoksen riski: ensimmäiset tapaukset ilmestyvät urheilijoiden keskuudessa

“Ei ole mikään salaisuus, että aiemmin kamppaili mielenterveyteni kanssa ja olen nykyään hyvin huolissani siirtymisestä olympialaisten “kuplaan”. Ei perhettä. Ei ystäviä. Ei faneja. Ei tukijärjestelmää tiimini ulkopuolella. Rehellisesti, minulle se on kauhistuttavaa ”, selitti melkein kolmekymmentävuotias keskeisellä roolilla. ”Viimeisen kuukauden aikana minulla oli paniikkikohtauksia, en nukkunut ja syönyt – hän kertoi uudestaan ​​-. Nyt en halua palata ottamaan lääkkeitä päivittäin ahdistukseni hallitsemiseksi. Varsinkin osallistumalla kilpailuun maailman tärkeimmällä urheilulavalla».

«Tunnen itseni ja tiedän sen En voi olla Liz, jonka kaikki ansaitsevat nähdä pelaavansa Australiassa. Ei ainakaan nyt. Minun on pidettävä huolta itsestäni henkisesti ja fyysisesti ”, Cambage lisäsi selittäessään päätöstä luopua. Australian edustuston päällikkö, Ian Chesterman, hän selitti muistiinpanossaan ymmärtävänsä pelaajan valinnan. “Liz on antanut valtavan panoksen Australian olympiajoukkueelle kahdessa kisapelissä. Kunnioitamme päätöstäsi ja toivotamme teille palata täyteen terveyteen ».


Viimeksi päivitetty: perjantaina 16. heinäkuuta 2021, 11:43© TUOTTAMINEN VARATTU

.

Lue