August 1, 2021

Bundesliga: Valmentajat pitävät Rapidia ensimmäisenä metsästäjänä

Salzburgin joukkue on edelleen suosikki, valmentajat ovat samaa mieltä. Yhdeksännen peräkkäisen mestaruuden otsikko hänen nenänsä edessä, Salzburgin Matthias Jaissle otti myös metsästetyn roolin. ”Tulee taas joukko joukkueita, jotka haluavat ärsyttää meitä. Olemme tietoisia tästä. Menemme joka tapauksessa pitämään tittelit Salzburgissa. “

Kaksi kolmasosaa valmentajista mainitsee Rapidin vaarallisimpien Salzburgin metsästäjien yhteydessä. Tässä ryhmässä “kuten Rapid, tietysti haluat olla osa sitä”, sanoi valmentaja Dietmar Kühbauer. ”Lisäksi myrskyjä ja LASKia, jotka ovat jo todistaneet voimansa lähitulevaisuudessa, voidaan odottaa jälleen. Joten sanoisin melkein: tavalliset epäillyt. “

Jatkuvuus mahdollisena valttikorttina

Vihreällä valkoisella on hyvät mahdollisuudet menestyä useista syistä. Yhtäältä Kühbauerin alla on jatkuvuutta. “Rapid Wien on iso kilpailija, joka jatkaa vakaana pelaamista joukkueensa kanssa. Katsotaanpa, kuinka Red Bull hallitsee mullistuksen uudelleen ”, sanoi Altachin valmentaja Damir Canadi.

Klagenfurtin valmentaja Peter Pacultilla on myös entinen seuransa. ”He ovat yksinkertaisesti olleet yhdessä hyvin kauan, tuntevat Didi Kühbauerin työn ja ovat olleet potentiaalisia viime vuosina. Jos joukkue pysyy sellaisena kuin se on nyt, näen Rapidin olevan vakava kilpailu RB: lle. “

Katsojat potentiaalinen tekijä

Kannattajien paluu pelasi myös Hütteldorferin kortteihin, sanoi Ried-kouluttaja Andreas Heraf: “Nyt kun katsojat ovat jälleen stadionilla, Rapid on voima kotona.” LASK-valmentaja Dominik Thalhammer nimitti myös ensimmäisenä Salzburgin takaa-ajajat “Rapidiksi. Todistit sen viime vuonna, sinulla on erittäin, erittäin hyvä joukkue ja olet vahvistanut itseäsi taitavasti. “

WAC-valmentaja Robin Dutt muistutti, että “Salzburg on valtava suosikki. Kaiken on sovittava muiden takana olevien joukkueiden kanssa eikä Salzburgiin. Se on samanlainen kuin Saksan Bayern München. “Itävallan Manfred Schmid muotoili nokkimisjärjestyksen samalla tavalla, mutta sanoi:” Kysymys on siitä, kuinka nopeasti he voivat löytää toisensa uudelleen. Näen mahdollisuuden muille hyödyntää sitä, kuten se oli Peterin (Stöger, huomautus) ja minun kanssa vuonna 2013. “

Silberberger näkee myrskyn Rapidia edessään

Suurin osa uskoo myös, että edellisen kauden kolmas, Sturm Graz, tulee menestyviin otsikoihin. Thomas Silberberger luokittelee “erittäin jännittävät” Steiermarkit jopa ennen Rapidia. ”He olivat todella vahvoja viime vuonna ja ovat todella vahvistaneet itseään nyt. Sturm Graz on siis ensimmäinen jahdaaja minulle ja sitten Rapid Vienna. “

Christian Ilzer puolestaan ​​kirjoitti Rapidin ja LASKin vielä isommiksi “sonnien” haastajiksi paperille. Hänen tiiminsä voitti Salzburgin kahdesti esikaudella, mikä ei onnistunut kenellekään muulle, mutta myrskyvalmentaja maalasi suuremman kuvan: ”Kokemus osoittaa, että joidenkin annettiin nuuskia välissä, mutta kukaan heistä ei onnistunut saamaan Salzburgia. “

Andreas Herzog osui samaan nuottiin. – Toistaiseksi he ovat aina onnistuneet integroimaan nuoret pelaajat. Sarjan kannalta sinun on toivottava, että tällä kertaa se kestää vähän kauemmin ”, Admira-valmentaja sanoi.

Luin tätä