August 2, 2021

Cobra sahasi Bryson DeChambeaun Openin aikana

Bryson DeChambeau tuulisella säällä

Kuva: Andrew Redington / Getty Images Europe

Bryson DeChambeau, 27, aloitti kovan aloituksen Openissa ja myöhemmin hänet vihastettiin kuljettajaansa kohtaan.

Nyt hän on sahannut valmistajan.

– Bryson käyttäytyy kuin kahdeksanvuotias, kertoo Ben Schomin, Cobran matkanjärjestäjistä vastaava johtaja.

Bryson DeChambeau on golfin kuvatuin pelaaja ja urheilun tärkein vesistö. Amerikkalainen on yrittänyt mullistaa pelin, laittaa paljon kiloja puhdasta lihasmassaa ja voittaa nyt ylivoimaisesti kiertueen pisin.

Ongelma: Hän ei aina lyö kovin suoraa.

Torstaina The Openin ensimmäisellä kierroksella 27-vuotiaalla oli vakavia ongelmia kuljettajan kanssa ja iski suurimman osan ajasta heinää. “Isolla kepillä” tehdyn tien tulos oli vähemmän imartelevaa 4: stä 14 osuman väylästä.

“Kuljettaja imee”

Jälkeenpäin hän syytti klubia.

– Juuri nyt kuljettaja imee. Kerhon pään lyöntipinta ei sovi minulle. Yritämme edelleen löytää ratkaisun, jotta virheet olisivat anteeksiantavampia, koska juuri nyt se on aivan liian epävarmaa, ja tämän olen korostanut pitkään, hän sanoo 71 kierroksensa jälkeen (yksi yli par).

DeChambeau allekirjoitti pitkäaikaisen sponsorisopimuksen Cobra-tuotemerkillä, kun hänestä tuli viisi vuotta sitten ammattilainen ja hän saa kymmeniä miljoonia kruunuja pelaamaan klubiensa kanssa.

“Ei okei sanoa”

Kun materiaali on kritisoitu avoimesti, tähti saa nyt todellisen vastahyökkäyksen Cobra-pomo Ben Schominilta.

– On erittäin sattuu, kun Bryson sanoo jotain niin tyhmää. Hän ei ole koskaan onnellinen. Hän käyttäytyy kuin kahdeksanvuotias, joka menettää itsensä ja heittää esiin esimerkiksi ”vihaan sinua”, jonka sinun on opetettava ja selitettävä, että ”ei, et tee sitä ollenkaan”. Vanhempina tiedämme, että lapset eivät tarkoita sitä sanoessaan sellaisia ​​asioita, ja jos olisin kohdannut Brysonin nyt ja sanonut “miksi helvetti sanoit niin?”, Hän olisi myöntänyt, että hän ylitti rajan kuumuuden aikana. taistelu. Hän ei tarkoita sitä, mitä hän sanoi, hän tietää kuinka kovasti kaikki työskentelevät hänen puolestaan, mutta silti ei ole okei ilmaista itseään sellaisena, sanoo Schomin Yahoon mukaan.

Pyydä anteeksi

Nyt Bryson DeChambeau pyytää anteeksi.

”Kommentti, jonka esitin haastattelussa kierroksen jälkeen, oli hyvin epäammattimaista. Turhautuminen ja tunteet tulivat yli. Imeen tänään, ei laitteeni ”, hän kirjoittaa Instagramissa.

Eteläafrikkalainen Louis Oosthuizen johtaa avointa kilpailua ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen kuudella lyönnillä alle par. Paras ruotsalainen on Marcus Kinhult -1, mikä antaa jaetun 32. sijan.

Kuva: Christopher Lee / Getty Images Europe

Kuva: Christopher Lee / Getty Images Europe

Julkaistu:

Miksi et kokeile näitä