August 2, 2021

hän oli 44-vuotias. Hän voitti Davidin vuonna 2002

Libero De Rienzo on kuollut. 44-vuotias näyttelijä löydettiin elottomana talostaan ​​Roomasta Madonna del Riposon alueelta, kun ystävä oli herättänyt hälytyksen puhelimen vastausten puuttumisesta. Lääketieteellinen apu oli hyödytöntä, ruumiille tehtiin ruumiinavaus. Karabinierit puuttuivat paikalle. Olisi ollut sydänkohtaus murskata hänet. Vaikka hän oli asunut Roomassa kahden vuoden iästä lähtien, Libero De Rienzo oli yhteydessä Napolin kaupunkiin. Naimisissa pukusuunnittelijan Marcella Moscan kanssa hän jättää kaksi 6 ja 2-vuotiasta lasta. Hautajaisten (joiden päivämäärää ei ole vielä vahvistettu) jälkeen ruumis haudataan Irpiniaan äidin viereen.

Libero De Rienzo kuoli, joka oli napolilainen näyttelijä, joka voitti David di Donatellon

Libero De Rienzo, kuka hän oli

Napolissa vuonna 1977 syntynyt hän aloitti näyttelyuran isänsä Fiore De Rienzon, joka oli Citto Masellin apulaisohjaaja, jalanjäljissä. Libero De Rienzo tunnettiin suurelle yleisölle osallistumisestaan ​​elokuvaan vuonna 2014 “Lopetan kun haluan“Ohjannut Sydney Sibilia. Vuonna 2009 hän soitti Giancarlo Siania elokuvassa ”Fortapàsc kirjoittanut Marco Risi. De Rienzo liittyi näyttelijänuraansa käsikirjoittajana ja ohjaajana. Vuonna 2002 hän voitti David di Donatellon parhaasta naisnäyttelijästä elokuvassa “Santa Maradona”. Myöhemmin hän sai kaksi muuta ehdokkuutta vuosina 2010 ja 2014 nimenomaan esityksistään ”Fortapàsc” (paras näyttelijä -luokka) ja “Lopetin kun haluan” (paras naisnäyttelijä-luokka).

Libero de Rienzo, Carolina Crescentinistä Matilde Gioliin: viihdemaailman surunvalittelut

Libero De Rienzo syntyi Napolissa 24. helmikuuta 1977, ja vaikka hän varttui Roomassa, hänellä on hyvin läheinen side maahansa, jota hän taisteli kansalaisena ja älymystönä useaan otteeseen. Mutta hän on myös, koska hän oli poika, maailman kansalainen ja Roomasta hän perii haasteen maun, melankolisen ironian, intohimon elokuvaan. Hän esiintyy ensi kertaa sarjoilla jo 1990-luvun lopulla, mutta pian sen jälkeen, 24-vuotiaana, hän on jo nouseva hahmo itsenäisessä tuotannossa. Tämä näkyy Catherine Breillatin ”Rasvassa tytössä”, Maurizio Longhin ”Pelissä kuolemalla”, mutta ennen kaikkea Marco Pontin ”Santa Maradonassa”, jossa hän vastaa Stefano Accorsille ja voittaa David di Donatellon parhaana päähenkilönä.

Libero De Rienzo, Federica Sciarelli kauhun alla: «Isä työskenteli kanssamme. Olemme järkyttyneitä

Joku kutsuu häntä “hulluksi pääksi”, useimmat pitävät häntä yhtenä aidoista lupauksista uudelle italialaiselle elokuvateatterille, jonka on tarkoitus syntyä lokalismin gettosta. Kapinallinen kaikentyyppisille sopimuksille etsittäessään elokuvia ja kirjailijoita, jotka sopeutuvat hänen korjaamattomaan persoonallisuuteensa, hän ei heti hyödyntänyt äkillistä suosiota ja palasi muotiin vuonna 2005 ensimmäisen ja ainoan ohjauksensa “Sangue”, oopperatilanteissa. , melkein elpyvän Boris Vianin hengessä, jossa hän kääntää voimakkailla ja usein visionäärisillä kuvilla tietosanakirjakulttuurin, osittain itseoppinut, ilman järjestelmiä ja täysin omaperäistä.

Vuonna 2009 hän tapaa Marco Risin ja kertomuksen napolilaisesta reportterista, Camorran uhrista Giancarlo Sianista: hän heittää itsensä päähän Andrea Purgatorin kirjoittamaan Fortapasc-seikkailuun ja antaa kauneimman ja kypsimmän tulkintansa, mikä tekee hahmostaan aito arkipäivän sankari, joka tunnistaa itsensä toimenpiteellä ja intohimolla todellisessa hahmossa, jolle hän kunnioittaa ikään kuin yhdistyvänsä napolilaisten juuriensa kanssa. Siitä hetkestä lähtien uuden sukupolven kirjoittajat omaksuivat sen: Ivan Cotroneo (“Kriptonite”), Valeria Golino (“Miele”), Giorgia Farina (“Tapoin Napoleonin”).

Libero de Rienzo, viimeisin viesti sosiaalisessa mediassa: “Voit myös sytyttää tulen suussasi”

Mutta kumppanuus Sidney Sibilian kanssa tekee hänestä yhden “Pysyn kun haluan” -trilogian epätodennäköisistä sankareista antamaan hänelle suosion ja lopullisen vahvistuksen loistavasta lahjakkuudesta. Hän osallistui myös televisioon, mutta sarjakuvamaailma ei ole hänen: Francesco Masellin (Fiore Di Rienzo) oppilaan poika, naimisissa Marcella Moscan, kahden rakastetun lapsen isän kanssa, hän on johdonmukainen ja tiukka älyllinen huolimatta hämmentyneestä ulkonäöltään. ja ikuisen opiskelijan tarttuva iloisuus. Hänen viimeisin elokuva, jota ei ole vielä julkaistu, on «A relationship», Stefano Sardon ensimmäinen elokuva ohjaajana. Hänen intohimonsa, lahjakkuutensa, ehtymätön jano tietää ja lukea, hyvän ja oikeudenmukaisen miehen hymy aina salaisella melankolialla.

De Magistris surunvalittelut: “Hän rakasti Napolia syvästi”

«Haluan ilmaista syvän surunvalitteluni napolilaisen näyttelijän ja arvokkaan taiteilijan Libero De Rienzon ennenaikaiselle maalliselle lopulle. Tunsin hyvin Liberon, jota ihailen suuresti paitsi hänen kiistämättömistä ammatillisista ja taiteellisista ominaisuuksistaan, myös hänen inhimillisyydestään, syvälle juurtuneesta kulttuuristaan ​​sekä vahvasta sosiaalisesta ja kansalaisyhteiskunnan sitoutumisestaan. Libero asui Roomassa, mutta rakasti Napolia syvästi ». Tämän totesi Napolin pormestari Luigi de Magistris kuultuaan uutisen näyttelijän kuolemasta 44-vuotiaana, johon sydänkohtaus iski.

Libero De Rienzo, näyttelijä, jolla on unenomainen katse menestyksestä riippumatta

Franceschini: “Menetämme nuoren lahjakkuuden”

«Uutiset Libero De Rienzon äkillisestä kuolemasta ovat kauheita ja jättävät meidät kaikki sanattomiksi. Menetämme nuoren lahjakkuuden, italialaisen elokuvan päähenkilön, joka oli jo nähnyt taiteensa tunnetuksi David di Donatellon kaksoisvoitolla vuosina 2002 ja 2006. Italialaisen kulttuurin maailma tarttuu kiintymyksellä ja surunvalittelulla perheelleen, lapsilleen ja lapsilleen , hänen vaimonsa ja kaikki ihmiset, jotka rakastivat, kunnioittivat ja arvostivat häntä ». Kulttuuriministeri julistaa sen, Dario Franceschini.

Procidan kaupunginjohtaja: “Olemme sanattomia”

“Se on yksi niistä uutisista, joka jättää sinut sanattomaksi ja syvään ja synkään suruun.” Näillä sanoilla kaupunginjohtaja Procida (Napoli), Dino Ambrosino, kommentoi näyttelijä Libero De Rienzon katoamista 44-vuotiaana, joka on erityisen kiinnittynyt saareen. «Minulla on silmieni edessä – kirjoittaa Ambrosino – tuhat kohtausta, joissa muistan hänet ympäri saarta samalla samalla huolettomalla suhtautumisella kuin kaikki muutkin kansalaiset, yhteisöön kuuluvien suurella luottamuksella ja tyyneydellä. Muistettavia ovat hetket, jolloin hän auttoi meitä elvyttämään vankilan ja auttoi täyttämään tämän rakennuksen jälleen ihmiskunnalla ». Viittaus koskee «Arthetica» -elokuvafestivaalia, jonka on suunnitellut ja ohjannut De Rienzo itse, joka on viime kuukausina tukenut voimakkaasti Procidan ehdokkuutta kulttuuripääkaupunkiin 2022.

alla) // PaywallMeter käyttää muuttujaa kohdistamaan tapahtuman oikeisiin pikseliasetuksiin_testata.fbq_swg_promo = ‘556738118336305’; fbq (‘init’, header_settings.fbq_swg_promo); fbq (‘track’, ‘PageView’);
.

virallinen lähde