July 31, 2021

Ilman kondomia? Ei seksiä? Minun on naurettava siitä, sanoo olympiadragon

Profimedia.cz

Hänen kokemuksensa ovat yli kaksi vuosikymmentä vanhoja, mutta hänen mukaansa aika ei muutu niin paljon tähän suuntaan. “Koronaviruksesta huolimatta se tulee olemaan seksipelejä urheilijoille”, sanoi entinen kaukahyppääjä ja Olympian Tiedtke.

Kiellot? Rajoitus? ”Minun on naurettava siitä, se ei voi toimia näin. Seksi on aina olympiakylän aihe. “

Olympialaiset pidetään ilman katsojia koronaviruksen hätätilanteen jatkamisen jälkeen Tokiossa

Tämä vuosi? Tokion säännöt ovat jyrkässä ristiriidassa aiempien pelien tapahtumien kanssa. Urheilijat eivät saa kondomia, heidän pitäisi olla täysin hyödyttömiä heille. He voivat juoda alkoholia, mutta vain yksityisesti huoneessaan. Syömisen, juomisen ja harjoittelun lisäksi heidän on aina käytettävä verhoja, tehtävä päivittäin testejä, pidettävä etäisyyttä ja kadottava lopulta Japanista mahdollisimman nopeasti. Mutta onko sitä vartioitava? Tokionlahden Olympic-lahden 44 hehtaarin alueen 21 rakennuksessa on oltava noin 18 000 urheilijaa ja virkamiestä.

Urheilijat eivät saa kondomia olympialaisissa, fyysinen kontakti on kielletty kovan naisen takia

Tällaisia ​​esteitä ei ollut vuoden 1992 ja Sydney 2000 -olympialaisissa, joissa Tiedtke kilpaili. Vaikka saksalaisella urheilijalla ei ole mitalia, monet kokemukset.

Hänen mukaansa monet urheilijat eivät asu peleissä kuten munkit, mutta ovat ehkä jopa elävämpiä kuin koskaan. Olympialaisissa tulee yksilön fyysinen huippu. Ja kun kilpailu päättyy, urheilijalla on vielä paljon energiaa. On aika juhlia toisensa jälkeen, alkoholia … “Se sattuu olemaan seksiä”, hahmottelee hänen 52-vuotias kotimaansa Itä-Berliinistä tänään.

Urheilijat ripustavat mitalit kaulaansa Tokion olympialaisissa

Hän muistuttaa, että tämä vaati usein huonetoverien suurta harkintaa. “Joskus oli todella vaikeaa nukkua”, hän muistelee kiireisistä juhlista. Hän myöntää olevansa aktiivinen tähän suuntaan. “Olin hyvä. Tapasin Barcelonassa vuonna 1992 tulevan aviomieheni, Joe Greenin (myös pitkähyppääjä). “

Hänen ongelmansa voi olla se, että hänen isänsä oli myös valmentaja peleissä. Ja myös hänen rangaistuksensa samankaltaisissa klikkeissä kiinniotetuista tiukan kurinalaisuuden loukkaajista. “Sen on pitänyt olla salassa, mutta koko kylä tiesi tarinan joka tapauksessa”, Tiedtke lisäsi.

Olympialaiset, doping ja Playboy
Susen Tiedtke oli menestyvämmän maanmiehensä Heike Drechslerin pitkän matkan kumppani. Suurissa tapahtumissa hän pääsi säännöllisesti myös finaaliin. Hän otti mitaleja sisätiloissa.
Hän on kokenut monia asioita urallaan, kun hän kilpaili voimistelussa lapsena, mutta vuonna 1995 hän kohtasi myös kahden vuoden rangaistuksen dopingista. Hän erosi ensimmäisen aviomiehensä, amerikkalaisen pitkän matkan pelaaja Greenin kanssa, jonka tapasi. vuoden 1992 olympialaisissa Barcelonassa, kuusi vuotta myöhemmin. Vuonna 2005 hän aloitti yhteistyön toisen ammattilaisurheilijan, saksalaisen tennispelaajan Hendrik Dreekmannin kanssa.
Hän oli yksi urheilijoista, joka poseerasi Playboylle.

.

osoite