August 1, 2021

Laetitia Casta, huippufyysikko 4 lapsen jälkeen ja ilman retusointia: hän tekee näin

Neljän lapsen kanssa Laetitia Casta 43-vuotiaana on aina ihana: löydä hänen salaisuutensa ilman rajuja ruokavalioita tai muutoksia. Viimeisessä elokuvassa hän on miehensä Louis Garrelin kanssa

Jään katse, aseista riisuva hymy, laiha fysiikka. Crawford, 43-vuotias; Cannesin elokuvajuhlilla Ristiretki Louis Garrel, hänen aviomiehensä vuodesta 2017 ja Azelin isä), hän on aina kaunis. Ranskalainen supermalli ja näyttelijä, hän on neljän lapsen äiti, joista kaksi syntyi rakkaudesta entiseen Stefano Accorsiin. Mitkä ovat hänen kauneuden salaisuutensa?

LUONNOLLINEN KAUNEUS – Hänen aseensa ovat spontaanisuus ja luonnollisuus. La Casta on aina ilmaissut selkeän epäämisen kosmeettisesta leikkauksesta. Aiemmin hän sanoi: ”Hyväksyn kuluvan ajan. Jos sieluni pysyy kauniina, myös valokuvat pysyvät kauniina. Kosmeettinen leikkaus ei ole minulle, pidän sitä samanlaisena kuin tuhoaminen. En ole koskaan halunnut edes korjata hampaitaHaluan, että ruumiini pysyy sellaisena kuin se on. Se on sitoumus, jonka teen muiden naisten kanssa sanoessani kaikille: pysykää itsenne.

TOIMITUS – Toinen teema on ruoka. Ranskalainen malli hylkäsi aina kaatumisruokavaliot ja pakkomielteiset laihdutusmenetelmät, mieluummin naisellisempi vartalo. Hänen ruokavaliostaan ​​ei puutu vihanneksia, kalaa, vähärasvaisia ​​proteiineja ja vihreää teetä. Lyhyesti sanottuna se on rajoitettu annoksina, mutta syö vähän kaikkea. Hän haluaa kuitenkin mieluummin vähän kaloreita, vähän hiilihydraatteja sisältäviä ja terveellisiä ruokia.

KUNTO – Koska hän on 4 lapsen äiti, hän ei koskaan lopu! Ja tämä on jo hyvä tapa kouluttaa. Laetitia Casta ei kuitenkaan ole koskaan noudattanut liian jäykkää kunto-ohjelmaa. Hän haluaa silloin tällöin harjoittaa kardioharjoituksia, kuten lenkkeilyä, uintia, kyykkyjä ja istumapaikkoja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä ylimääräisten kaloreiden polttamiseen.

SALAISUUDET – Kauneuden salaisuuksien joukossa on rituaali, joka seuraa joka aamu. Hän aloittaa päivänsä juomalla lasin kuumaa vettä ja sitruunaa tyhjään vatsaan. Viikunaöljy on välttämätöntä ihon ravitsemiseksi. Mutta ei vain. Vapaa-ajallaan hän rakastaa uppoutua kylpyammeeseen, joka on täynnä kuumaa vettä ja jonka ympärillä on paljon tuoksukynttilöitä. Rituaali, joka on hyvä keholle, mutta myös mielelle.

.

linkkini