August 2, 2021

Palata? Viidenkymmenen vuoden ikäinen legenda vihaa sanaa eläke. Hän arvaa muutoksen valtaistuimelle

@ twitter Greg Hancock

“Nyt haluan voittaa eri tavalla”, 51-vuotias karismaattinen amerikkalainen, joka on ollut luettelo maailman kilpailuista vuosikymmenien ajan, kertoi speedwaygp.com -sivustolle.

Ja se voi silti olla. ”Haluan jatkaa. Nyt olen siinä pisteessä, jossa aion voittaa ja käyttää päätäni eri tavalla ”, hän hahmottaa.

Polveni eivät rikki, tšekkiläinen nuori mies uskoo ennen taistelua tähtien kanssa

Viime kuukausina hän on kuitenkin kokenut vaikeita aikoja. Vuonna 2019 hän erosi GP: stä ollakseen lähellä vaimonsa Jennien kanssa, joka kamppailee rintasyövän kanssa.

Usein voittanut tarinoita radalla, hän kirjoitti yhden erittäin vaikuttavan “poikkeuksellisen” elämän.

Viime vuonna hänen paluunsa oli laskussa, mutta helmikuussa 2020 hän ilmoitti selvästi poistuvansa kilpailusta.

Tatuoitu kuvake vetää valttikortin taistellakseen tittelistä

Kahden vuoden poissaolon jälkeen Hancock on kuitenkin taas toisessa roolissa. Hän auttaa tähtiä täynnä olevaa Wroclaw-joukkuetta Maciej Janowskin, Tai Woffindenin ja Artjom Lagutan kanssa hyökkäämään Puolan ylimääräisen liigan taulukon kärkeen.

Hancock myöntää olevansa edelleen kiireinen lähtemisen ajattelusta. Ikään kuin hän ei olisi täysin sovinnut häneen. Hän ei tunnista uutta roolia eläkkeellä. ”Se oli vaikea päätös. Mutta se on elämä ja asioita vain tapahtuu. Minulle perhe on etusijalla. Tässä tilanteessa tein sen, mikä oli välttämätöntä, ”hän palaa vaikeisiin hetkiin.

Hän on vakuuttunut siitä, että kärsivällisyys ja paluu uuteen rooliin ovat tuoneet hänelle palkinnon elämässä. Nyt hän on taas kohti voittoja. ”Tiedän, että voin silti voittaa päätäni. Tiedän, että minulla on edelleen kyky hoitaa kaikki. Sanon olevani päähänni nuorempi kuin suurin osa radan kavereista, vaikka se kuulostaa hullulta, ”hän pohtii.

On selvää, miten tämän vuoden sarja kehittyy. Puolan Bartosz Zmarzlikin kahden vuoden hallinnan jälkeen hän ennustaa muutoksen nopeuden maailman valtaistuimella. “Maciej Janowski on vihdoin valmis tulemaan maailmanmestariksi”, Hancock ennustaa puolalaisen ratsastajan voiton, jota hän on suojellut ja monet sanovat lisäävänsä maagista voimaa. Wroclaw.

Hieno juttu! Mestari loisti, vihainen vastustaja pakeni portailta

”Hän on nälkä menestykseen. Hän muutti lähestymistapaansa. Hän muutti jopa pysyvästi Wroclawiin kilpailemaan perheensä kanssa ja hänellä on enemmän aikaa kaikkeen ”, Hancock muistelee. Jos hän on oikeassa, he voivat ilmoittaa kaksi ensimmäistä GP-kilpailua perjantai- ja lauantai-iltana Prahassa.

.

verkkosivusto