August 3, 2021

Vihreä passi, jaettu enemmistö. Salvini: “Pelkään, että joudumme asumaan Covidin kanssa vielä kymmenen vuotta. Rokote? Jonoon verrattuna teen sen elokuussa”

Toinen kiistan etuosa. Jos näyttää siltä, ​​että enemmistön sisällä sopimuksen löytäminen on mahdotonta. Ravintoloiden, elokuvateattereiden, teatterien, stadionien ja muiden julkisten tapahtumien vihreällä passilla matkustamisen lisäksi mielipiteet ja ajatukset sekoittuvat. Alkaen Matteo Salvini joka kiistää ongelman olemassaolon (“puhumme siitä, kun tarvitsemme sitä”) alueministerille Maria Stella Gelmini joka toisaalta ilmoittaa, että hallitus tekee lähipäivinä päätöksen ja “olosuhteet näiden valintojen tekemiseksi ovat yhteenkuuluvuuden ja jakamisen ilmapiirissä”. Toinen joukkojen ministeri Renato Brunetta hän pitää sitä “henkilökohtaisen vastuun välineenä kollektiivisesta terveydestä”.

Vaccini, oikeakeskeinen vastahakoinen. Salvini: “En ohita linjaa, odotan vuoroani”. Melonit ovat hiljaa

kirjoittanut Matteo Pucciarelli


Samaan aikaan on sanottava, että tänään on 25 miljoonaa Italian kansalaista, joilla on qr-koodi, joka on tarkoitettu rokotetuille ja Covid 19: stä toipuneille. Mutta se, mikä on todella hyödyllistä harvoille, on todella ymmärtänyt. Ranskassa Emmanuel Macron on painanut kaasupoljinta asettamalla rajoituksia niille, joilla ei ole sellaista, ja tuloksena on ollut rokotusten nousu. Tämän tyyppistä lähestymistapaa ranskalaisella tavalla pitävät Pd ja Iv, M5S: llä ei ole tarkkaa asemaa itsessään, mutta esimerkiksi varajäsen Vittoria Baldino hän sanoo ei todistukselle päästä baareihin ja ravintoloihin, ei kaikkialle Megan ja FdI: n sijaan.

Hallitus, Salvini da Draghi: ”Vihreä ranskalaisen mallin siirtäminen ei tule kysymykseen. Nopeuta uudistuksia ”Sillä välin alueet pyytävät selkeyttä, mutta tutkittavien hypoteesien ansioiden osalta kannat ovat täysin erilaiset: Liguriassa presidentti Giovanni Toti ajatuksesta sovitaan, presidentti Lombardiassa Attilio Fontana puhuu “keskustelusta tällä hetkellä väärässä paikassa”, kun taas “hänen” neuvonantajansa Letizia Moratti sen sijaan hän pitää “positiivisena kaikkia turvallisuuden takaavia välineitä”. Campania ja Lazio ovat valmiita käyttämään sertifikaattia tartunnan estävänä toimenpiteenä.

Vihreällä passilla puristettuna hallitus ajattelee nyt Macronin jäljittelemistä

kirjoittanut Michele Bocci, Tommaso CiriacoLopuksi on olemassa pormestarit. Kannatan täysin Beppe Sala Milanossa, Virginio Merola Bolognassa ja Dario Nardella Firenzessä. Aivan Lombardin pääkaupungista, liigan johtaja, kaupungissa vihkimään puolueen vaalitietopisteet kivenheiton päässä Piazzale Loretosta, hän ennusti: “Meidän on elettävä Covidin kanssa vielä kymmenen vuotta”.

.

Mene tähän