August 1, 2021

Hyökkäys Capitol Hillillä on ensimmäinen rikosoikeusrangaistus: kahdeksan kuukautta 38-vuotiaalle Hodgkinsille, joka hyökkäsi senaattiin Trumpin kannalla

Ensimmäinen julkaistiin rikostuomiota tapahtumiin 6. tammikuuta 2021 Capitol Hillissä, kun noin 800 kannattajaa Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trump hyökkäsi Washingtonin kongressirakennukseen kiistää lopputuloksen mennessä voitetuista vaaleista Joe Biden, yrittäen estää sen julistamisen. 38-vuotias Paul Allard Hodgkins, yksi tunnetuimmista mellakoista, tuomittiin kahdeksan kuukauden vankeus tunnustettuaan syyllisyytensä häntä oikeudenkäyntiin ja pyytänyt Anteeksi omasta käytöksestään. Syyttäjänvirasto oli pyytänyt tuomiota a 18 kuukautta, väittäen pyynnön tarpeella estää uusia tekoja “Sisäinen terrorismi”.

“Voin epäilemättä sanoa olevani anteeksi e täynnä katumusta toiminnastani, heidän tekemästään vahingosta ja siitä, miten rakastamani maa on loukkaantunut ”, Hodgkins sanoi ennen tuomiota. “Jos minulla olisi aavistustakaan protestin rappeutumisesta En olisi koskaan ylittänyt jalkakäytävää. Se oli mielestäni hullu päätös ”. Tuomari Randolph D.Moss selitti tuomiota antaessaan, että hän oli ottanut rangaistuksen määrittäessään huomioon katumuksen ja syyllisyyden tunnustamisen korostaen samalla, että tehty rikos oli vakava. “Se oli hyökkäys Capitoliin ja hyökkäys demokratiaan”, Hän tiivisti.

Hodgkins, kotoisin Tampa (Florida), oli otettu joistakin kuvista heiluttaen lippu valkoinen-punainen ja merkintä “Trump 2020” ja yhdessä muiden hyökkääjien kanssa murtautuivat senaatin kammioon voitettuaan poliisin vastustuksen. ” symboliikka sitä tekoa ei voida sivuuttaa ”, tuomari sanoi. Hodgkins ”käytti senaattia näyttämönä, ei heiluttamalla Yhdysvaltain lippua, mutta julistamalla uskollisuutensa yksittäinen henkilö kansakunnan yläpuolella. Tässä teossa on koko demokratialle uhka, jonka todistimme tuona päivänä ”.

voit tarkistaa täältä