August 1, 2021

NBA-finaalit: Auringot kulmassa. Paul: ‘Voita tai lähde lomalle’

Näytelmä: “Toisia mahdollisuuksia ei ole, mutta meillä on myönteisiä tunteita, joukkue on hävittänyt lauantain tappion.” Booker: “Tiedämme, mitä tarttuu, meidän kaikkien on ensin pelattava paremmin”

Sarja, joka kahden ensimmäisen Phoenixissa pelatun pelin jälkeen näytti kanavoituvan Sunsin suosimilla radoilla, on muuttunut radikaalisti, ja nyt CP3 ja joukkuetoverinsa kohtaavat potentiaalisen ilman paluuta -pelin, voiton tai kotiinpelin. Kiihkeä kilpailu-5-finaali, jossa on Holidayin puolustava kyky ja Gianniksen pakottava dunk, antoi Milwaukeelle mahdollisuuden juhlia titteliä faniensa edessä menestyksellä tiistaina.

“Tällä jälkikaudella emme ole koskaan kohdanneet peliä, jossa on eliminointiriski – korostaa Chris Paul – nyt asiat muuttuvat, muita mahdollisuuksia ei ole enää, sinun täytyy voittaa tai mennä lomalle. Meillä on kuitenkin myönteisiä tunteita, joukkue on hävittänyt lauantain tappion iskun, nyt olemme kaikki keskittyneet peliin-6. Jos he olisivat kertoneet meille kauden alussa, että olisimme päässeet finaaliin, pudotettu 3-2, olisimme kaikki liittyneet, joten meidän on ajateltava positiivisesti ja valmistauduttava otteluun kuten tavallisesti. ”

totuus

Phoenixille se on totuuden hetki, joten Monty Williams tietää sen hyvin. “Tämä joukkue on osoittanut koko kauden ajan, että he osaavat aloittaa uudestaan ​​väärinkäyntien jälkeen – sanoo Sunsin valmentaja – ja jo lentokoneella Phoenixista Milwaukeeen sain varmuuden näkemällä pelaajien silmät. Niiden, jotka haluavat voittaa NBA-tittelin, on kyettävä metaboloitumaan pahimmat tappiot, jos olemme täällä finaalissa, siihen on syytä ja joukkue tietää sen hyvin. Olen vakuuttunut siitä, että pojilla on hieno esitys huomenna.

varaaja

Super Devin Bookerin loistavat esitykset eivät kuitenkaan riittäneet kilpailuissa 4 ja 5. Milwaukeessa tarvitsemme koko ryhmän panoksen voidaksemme tuoda sarjan takaisin Arizonaan. “On vain vähän puheita – toteaa Booker tuoreen 42 pistettä sarjan neljännessä ottelussa ja 40 viidennessä ottelussa – meidän on löydettävä tapa voittaa peli. Tiedämme, mitä tarttuu, meidän kaikkien on ensin pelattava paremmin ”.

.

verkkosivusto täällä