August 1, 2021

vika on ei-vax-soittimessa

Minä guai sitä varten mauste ne eivät näytä koskaan loppuvan. Fifan kahden vuoden eston jälkeen Ligurian klubin markkinoilla Spezian pelaajat kamppailevat Covid-19. Kovaa taudinpurkausta iski Spezia pakottaen klubin lopettamaan harjoittelut seuraavalle kaudelle. klusteri yhteiskunnassa se aiheuttaisi a no-vax-soitin joka on tartuttanut toverit.

Lue myös> Tokio 2020, positiivinen italialainen toimittaja Covidissa: hän oli matkustanut Italbasketin ja pyöräilijöiden kanssa

Uutisten ilmoittaminen on professori Vincenzo Salini, La Spezian sosiaalilääkäri ja FIGC: n lääketieteellisen toimikunnan jäsen. Radio Punto Nuovon mikrofonien haastattelemana lääkäri totesi: «Olemme suorittaneet ensimmäinen rokoteannos. Kaksi jalkapalloilijaa he eivät halunneet suorittaa rokotetta e he eivät pidä itseään vaxina ja pieni klusteri luotiin kliinisestä näkökulmasta. Onneksi, kaikki pojat ovat kunnossa. Kaikki klubit rokotetaan.

Älä kutsu vaxeja? Tämä on seurojen tehtävä, mutta se on pieni prosenttiosuus. Mielestäni tämä näkökohta ajaa pelaajia entistä enemmän rokotuksiin. Rokotettujen jalkapalloilijoiden tulos oli positiivinen, koska meillä ei ole täyttä kattavuutta ensimmäisen ja toisen annoksen välillä. Jalkapalloilija kahdesta no-vaxista on positiivinen tulos ja muilla rokotetuilla oli liian äskettäin ollut ensimmäinen annos kattavuutta varten.

FIGC: n lääketieteellisenä toimikuntana meillä on kevyempi protokolla, koska se tarjoaa rokotukset. Pyrimme tuomaan katsojia stadionille. olen luottavainen koska sairaalahoidon määrä on pieni ja sairaalahoitoon menevät ovat rokottamattomia. Olen varma, että La Speziassa toisen annoksen jälkeen meillä ei ole enää ongelmia, ja kuten vihreällä passilla, stadionit ovat täynnä tärkeitä prosenttiosuuksia. THE jalkapalloilijoiden tulisi rokottaa, mutta voimme tehdä vain suostuttelua ”


Viimeksi päivitetty: maanantaina 19. heinäkuuta 2021, 18.04


© TUOTTAMINEN VARATTU

.

Lue lisää täältä