August 2, 2021

Alessandra Amoroso Battiti Live -sivustolla, mekko jakaa: hämmästyttävä hinta

Muoti ja kauneus

Salenton laulaja on valinnut kesän ja rennon ilmeen Italia Unon lähettämään musiikkifestivaaliin

Alessandra Amoroso on palannut televisioon, pääosassa Live-lyöntiä 2021. Amicin entinen voittaja, tänään yksi menestyneimmistä italialaisista laulajista, avasi Elisabetta Gregoracin ja Alan Palmierin johtaman musiikkitapahtuman toisen jakson. Sandrina lauloi sekoituksen kuuluisimmista kappaleistaan Iso hymy a Joka tapauksessa mennä kulkee läpi foomiringin Boomdabashin kanssa.

Näyttely, joka on menestynyt hyvin sosiaalisissa verkostoissa. Yleisö arvosti jo monta kertaa Emma Marronen ystävän kykyä ja taitoa. Sekä sen ylivoimainen energia. Monet ovat kuitenkin kääntäneet nenänsä eteen näyttää urheilulta Alessandra Amoroso: eksentrinen ja hyvin kesäinen tilkkutäkkikuvioinen kukka- ja pilkukuvioinen mekko.

“Kaikki on kunnossa, mutta tätä mekkoa ei voi nähdä”, joku kirjoitti Twitteriin. Joku muu oli vielä kriittisempi: “Ale, kuka pukeutui sinut Topo Gigioon?”. Lisäksi Amoroson uudesta leikkauksesta keskustellaan paljon: a lyhyt ja geometrinen bob Kuusikymmentäluvun tyyli, joka tekee Maria De Filippin oppilasta vielä hauskempaa.

Todellisuudessa kaikki eivät tiedä, että Alessandran asu Battiti Live 2021: n toiselle jaksolle on erittäin kallista. Mekolla on allekirjoitus Dolce & Gabbana. Hinta? 1850 euroa! 34-vuotias tulkki on keskittynyt myös kenkien ylellisiin lisävarusteisiin.

Aina italialaisten suunnittelijoiden duon allekirjoittamat Sandrinan kengät ovat hyvin erikoisia: mustat sandaalit, joissa on perhosia ja puoliläpinäkyvät siivet. Kustannus? 1,750. Joten hänen esityksestään Battiti Live -ohjelmassa Amoroso ei säästellyt kustannuksia ja käytti ylellistä asua kokonaisarvo on yli 3600 euroa.

Alessandra viimeisteli ulkoasun vähäisillä jalokivillä: strassiketju kaulassa ja joitain rannekoruja, jotka antoivat valolle enemmän asua.

Amorosolle tämä on maaginen hetki: tuottajan rakkauden päättymisen jälkeen Stefano Settepani, ensi vuonna hän pitää konsertin San Siron stadionilla Milanossa. Hän on toinen naislaulajaartisti, joka on tehnyt sen Laura Pausinin jälkeen.

Koko raportti