August 2, 2021

Alessandra Amoroso San Siro odottaa sinua! “Näin valmistaudun kiertueelle”

Haastattelu Alessandra Amoroson kanssa, joka valmistautuu lähtemään kiertueelle Kaikki tapahtuu San Sirossa. Hän kertoo kuinka harjoittelee meditaation ja vapaiden vartaloharjoitusten välillä

Jätimme hänet “Casa Italiaan”, kun hän lauloi “Big Smile” -laulun, jonka Sky valitsi eurooppalaiseksi ääniraidaksi, löydämme hänet San Siron vatsasta esittelemään ensimmäistä kertaa järjestettävän kiertueen numero 200. stadionilla, La Scala del calciossa, 13. heinäkuuta 2022. Alessandra Amoroso, jolla on yli 2,5 miljoonaa kappaletta, on ladattu taaksepäin uudelle projektille, ei ole sattumaa, että sitä kutsutaan nimellä “Kaikki tapahtuu San Sirossa”. ja syksyllä se julkaisee julkaisemattoman albumin. Mini musta pitsi mekko, jossa on avoin selkä, mustat nilkkurit, Alessandra, joka oli viime vuonna pelannut jalkapalloa National Singersin kanssa, on hyvässä kunnossa. ”Olen harjoittanut usein viisi ja puoli vuotta, teen meditaatiota ja ilmaisia ​​vartaloharjoituksia, yhdistän mielen ja kehon tasapainon löytämiseksi. Henkilökohtainen kouluttaja opastaa minua, se on toiminnallinen harjoittelu, harjoittelu itselleni, erittäin tärkeä psykofyysisen hyvinvoinnin kannalta, en uskonut sen olevan niin hyvä! ”.

Kuinka vietit Italian menestystä?

“Minulla oli hauskaa Casa Azzurrissa, teimme karaokea – hän nauraa – näin finaalin kotona, perheeni kanssa, me paahdimme, mutta olimme varovaisia, en lähtenyt välttämään kokoontumisia”.

Kansikuvassa on kaksi “Alessandrea”, miksi?

“Koska he edustavat samaa henkilöä. Olen aina arvostellut itseäni liikaa, ennen kuin jaoin laulajan naisesta, tajusin sen sijaan, että olen aina sama. En saa vihata taiteilijaa, koska ansaitsin kaiken, mitä tein, ja nyt olen valmis kohtaamaan suurimman tunteen, stadionin.

Ilmoittaakseen esityksen Salenton laulaja teki videon, jossa hän kertoo tarinansa San Siron nurmikon keskellä, kääritty 3D-laserpeliin. Lippuja on saatavana TicketOne- ja Vivaticket-lipuissa sekä 26. heinäkuuta alkaen tavallisissa esiasetuksissa.

.

resurssi