August 1, 2021

Covid Delta -variantti, melkein 100 kuolemantapausta 24 tunnissa gigatavuina. Infektioiden puomi Ranskassa ja Saksassa

Rooma, 20. heinäkuuta 2021 – Se on Delta-muunnos Covid nyt painajainen Euroopassa ja maailmassa. Koronaviruksen aggressiivisin kanta, joka tartuttaa nuoria ja myös rokotettuja, asettaa uudet projektit perustumaan rokotuskampanjoista eri valtioiden välillä. Vaarassa, etenkin kesällä, matkailu, lupasi happea talouksille talven sulkemisen jälkeen. ON pussit he heti tunnustivat sen. Siellä Iso-Britannia on avannut uudelleen suurin piirtein kaiken huolimatta viimeisimmistä tiedoista 96 kuolemasta, mikä on korkein luku viime maaliskuun 24. päivän jälkeen, ja 46 558 uutta tapausta, mutta Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson (Eristettynä kontaktia varten positiivisen ministerin kanssa) puolusti etenemissuunnitelmaansa normaaliin: “Jos ei nyt, milloin?”. Boom-infektiot Ranska, että viime tuntien aikana on kokenut infektioiden lisääntymisen yli 18 tuhatta uutta positiivista (Viikko sitten heitä oli 7 tuhatta). Odotettu lukuottaen huomioon, että hallitus on tiedottajan välityksellä ilmoittanut, että maa on tullut EU: hun “Neljäs aalto”, ja lupaa nyt vihreän passin “par tous”, itse asiassa elokuussa vihreä kortti se tulee voimaan kahviloissa, baareissa, ravintoloissa, ostoskeskuksissa, sairaaloissa ja vanhainkodeissa, ja rokotukset ovat pakollisia terveydenhuollon ammattilaisille.

Covid-tiedote 20. heinäkuuta 2021

Saksa, jälleen Delta-muunnoksen osalta se laski jo tapausten lisääntymisen, kun viimeisen 24 tunnin aikana infektoitiin 1 183 uutta koronavirusta ja vielä 34 kuolemantapausta (viikko sitten 646 infektiota), ja ilmaantuvuusaste siirtyi 4.9: stä 6. heinäkuuta. vähintään 10,9 eilen (tartuntatapauksia 100 000 asukasta kohden seitsemän päivän aikana). Mutta tulvien jälkeen jotka ovat kiduttaneet Rheinland-Pfalzia, lisää Saksan viranomaisten pelkoa infektioiden puomi. Mainitsematta Espanja, johon uusi muunnelma vaikuttaa eniten, e Portugali jossa Delta-kanta on 88% – tapausten kokonaismäärästä Lissabonin tavoitteen saavuttamiseksi 100%, kuten Taguksen laakso ja Algarve. Muualla maailmassa tilanne ei ole parempi, Yhdysvallat ovat ottaneet askeleen taaksepäin, koska ei ole vaxia, ja “99,5% kuolemista liittyy potilaisiin, joille ei annettu seerumia”, immunologi varoitti Fauci. Venäjä on yli 6 miljoonaa infektiota rokotuksista huolimatta, sama pätee Israel, joka ilmoitti antaneensa erittäin korkeat seerumin antonopeudet ja jolla on nyt 1372 uutta Covid-19 -tapausta viimeisten 24 tunnin aikana (korkein luku viimeisten 4 kuukauden aikana). Mutta Jerusalemista saapuu uutisia, jotka ovat hyviä parannukselle: löydetty hoito se on “lähes 100%” tehokas onko tuo toimii myös muunnelmien kanssa. Myös päivällisellä eilen kirjattiin 65 uutta koronavirustapausta, yli kaksinkertainen verrattuna viime sunnuntain 31 infektioon ja korkeimmalle tasolle 30. tammikuuta jälkeenIran, missä rokotuskampanja on myöhässä: 27 tuhatta tapausta 24 tunnissa.

Covid, uusi lääke Israelista

Sitten on tapauksia Brasilian ja Intian, jonka Covid ja sen muunnelmat tuhosivat, mitä he ovat nähneet viime päivinä infektioiden ja kuolemien käyrä vähenee, vaikka tähtienkin: Brasiliassa 542 uutta kuolemaa viimeisen 24 tunnin aikana, pienin viiden kuukauden aikana, ja Intiassa pienin päivittäisten tapausten määrä yli neljän kuukauden aikana, ja 30 093 uutta infektiota.

Iso-Britannia

Huolimatta “vapauden päivästä” viimeisten 24 tunnin aikana Iso-Britannia kirjasi 96 Covid-kuolemaa. Luku, joka on korkein 24. maaliskuuta lähtien. Uusia tapauksia oli 46 558. Ja päivän vaikutukset, melkein kaikki viimeisimmät anti-Covid-rajoitukset poistettiin, eivät ole vielä tunteneet itseään. Viikkojen ajan infektiot ovat kasvaneet maassa Delta-muunnoksen takia. Pääministeri Boris Johnson hän puolusti “vapauspäivää”, etenemissuunnitelman neljännen vaiheen asteittaista poistumista lukituksesta. “Meidän on kysyttävä itseltämme, ellei nyt, milloin?”. Mutta hän oli yksin yksinäisessä yhteydessä terveysministeri Sajid Javidin kanssa, joka osoittautui positiiviseksi. Plus Bojoa syyttää nyt myös hänen entinen neuvonantajansa, Dominic Cummings, antaa ahdistuneiden ihmisten kuolla talouden pelastamiseksi. Cummings väitti haastattelussa, että pääministeri oli hylännyt asiantuntijoiden ehdotuksen uudesta sulkemisesta, koska hän pelkäsi talouden lamauttamista ja että hänen mukaansa kuollakseen Covid-19: ään he olivat käytännössä vasta kahdeksankymmentäluvulla.

Mutta numerot lukee myös numero yksi Downing-kadulla 10, ja tänään Bojo teki sen uudelleen vetoaa “varovaisuuteen”. “Tämä ei ole pandemian loppu, ja meidän on edelleen korostettava varovaisuuden ja asteittaisen muutoksen tarvetta”, Johnson sanoi BBC: n mukaan.

Ranska

Infektioiden aalto “koskaan ennen nähty”, terveysministeri Olivier Véranin mukaan. Veranin mukaan uudet 18 000 infektiota johtuvat Delta-muunnoksesta. Ja se, että viime viikolla Ranska laski alle 7000 tapausta, on osoitus tästä. “Tämä tarkoittaa tilauksen viruksen lisääntymistä 150% yhden viikon aikana: emme ole koskaan nähneet sellaista, ei Covidin (viruksen historiallinen kanta), ei englanninkielisen variantin, ei myöskään Etelä-Afrikan tai Brasilian kanssa “, ministeri selitti kansalliskokouksessa.

Jo hallituksen edustajan eilisen illan ilmoitus, Gabriel Attal, hän oli jäädyttänyt ranskalaiset: Ranska ”tuli neljäs aalto”. Se on ”nopeampi ja jyrkempi käyrä kuin kaikki edelliset. “Atta selitti maanmiehilleen, että viikossa ilmaantuvuus lisääntyi” melkein 125% “ja että Delta-muunnos on vastuussa 80% uusista infektioista. Transalpiininen maa oli ylittänyt 10 000 uuden tapauksen kynnyksen perjantaina ensimmäistä kertaa, ja eilen laskettiin 7041 sairaalahoitoa. Joten Ranskan valtioneuvosto otti vastahyökkäyksen ja eilen illalla hyväksyi siellä laskun pakollisen terveystodistuksen jatkaminen huomenna kaikissa viihdepaikoissa, joissa on yli 50 ihmistä, ja ilmoitti elokuusta alkaen, että kahviloita, baareja, ravintoloita, ostoskeskuksia, sairaaloita ja vanhainkoteja koskeva säännös tulee voimaan. Todellisuudessa se on vähemmän huono kuin mitä presidentti Macron ilmoitti, on jonkin verran keventämistä: terveysluvan soveltaminen on vahvistettu huomenna, 21. heinäkuuta, elokuvateattereille ja sitten elokuun alusta ravintoloille ja kahviloille, mutta siellä tulee olemaan “sisäänajon” aika (“Viikko tai enemmän …”), jonka tarkastukset rajoittuvat yksinkertaiseen “muistutukseen”, ennen sakkoja (enintään 1 500 euroa luonnollisen henkilön johtajille, joka voi 9 000 euroa ja vuoden vankeus uusintatapauksissa). Grazieti ostoskeskuksia, mutta erityisillä asetuksilla vahvistetaan säännöt myös koon ja sijainnin mukaan. 10 päivän eristämisen aikana tehdään myös yötarkastuksia Covid-positiivisten osalta.

Saksa

Berliini pelkää nyt tulvan jälkeistä aikaa. Saksassa infektiot lisääntyivät jo, kuten muualla maailmassa Delta-muunnoksessa, ja viimeisten tuntien aikana se laski 1 183 uutta tapausta ja vielä 34 kuolemantapausta. Mutta nyt pelko noususta kasvaa tulvilla alueilla maan länsiosassa. ”Tällä hetkellä monet ihmiset ovat hyvin lähellä hyvin ahtaita tiloja selviytyä yhdessä kriisistä. Meidän on varmistettava, että katastrofin torjunnasta ei tule viruksen laajaa leviämistä “, sanoi viestintäkeskuksen David Freichel. Rheinland-Pfalzin hallituksen himoitsija saksalaisille tiedotusvälineille. Freichel järjestää yhdessä toisen tuhoutuneen Saksan maan Nordrhein-Westfalenin hallituksen kanssa “ylimääräisen” rokotuskampanjan coplite-alueilla.

Israel

Delta-variantin aggressiivisuus on saanut Israelin hallituksen huolehtimaan karanteenista kaikille saapuville matkustajille, myös rokotetuille ja Covid-19: stä toipuneille. Tapausten kasvu, 1372 viimeisen 24 tunnin aikana, on korkein luku maaliskuun puolivälistä lähtien. Jerusalemissa vakavien tapausten määrä on kuitenkin lisääntynyt vähän rokotusten ansiosta, mutta 62 ihmistä on edelleen sairaalassa vakavissa olosuhteissa, ja kuolema on ollut viimeisten 24 tunnin aikana. Ja jos rokotteet näyttävät nyt osoittavan rajoja vitus-mutaatioiden edessä, aina Israeleelta tulee parannuskeino, joka lupaa 100-prosenttisen tehokkuuden. Tutkimuksen mukaan farmakologinen hoito voidaan saavuttaa käyttämällä kolmea “vanhaa” lääkettä (ateroskleroosin, syöpälääkkeen ja HIV: n vastainen), joita käytetään jo muissa patologioissa, jotka testeissä ovat osoittaneet, että ne voivat suojata soluja viruksilta hyökkäys “tehokkuudella lähes 100%”.

Lue myös

Covid Delta -variantti, maailma tärisee neljännellä aallolla

Ranskaa uhkaa ulkonaliikkumiskielto. Tässä on maat, joissa se on jo voimassa

Säännöt matkustamiseen Italiassa ja ulkomailla

Kiina, apinarokko tappaa eläinlääkärin: ensimmäinen tapaus

Vihreä kulku vasta toisen annoksen jälkeen. Tässä on milloin ja mikä muuttuu

Piipahda näille tyypeille