July 31, 2021

Davids vapautti presidentti Olhanensen: “Hieno pelaaja, mutta hänen asemansa oli katastrofi”

Odottamaton poikkeus Edgar Davidsille, joka tulee yhtä odottamattomien voittojen jälkeen. presidentti: “Suuri ura jalkapalloilijana mutta valmentajana …”

On totta, että tärkeä asia on osallistuminen. Usein on sattunut todistaa kiistaa voittajien voiton jälkeen, mutta ennen kaikkea on yllättävää, että valmentajat voidaan irrottaa tittelin voittamisen jälkeen. Ja se on usein tapahtunut. Miksi sitten yllättyä, kun johtaja erotetaan putoamisen jälkeen, voidaan kysyä. No, on tilanteita, joissa yllätys voi tapahtua. Kuten Edgar Davidsin tapauksessa, vapautettu Olhanensesta odottamattomien voittojen juoksusta huolimatta … ja putoamisesta.

POIKKEUS – Algarven kaupungin portugalilaisen klubin presidentti on kirjoittanut avoimen kirjeen klubin faneille, jonka Aurinko. “Urheilujohtajasi pakotti melkein päätöksen Edgar Davidsin palkkaamisesta. Hänen saapumisensa olisi pitänyt tuoda klubille taloudellisia parannuksia, mutta en näe mitään todisteita siitä. Urheilullisesta näkökulmasta hänen tehtävänsä oli sitten katastrofi. Olisin voinut odottaa sitä, mutta meillä ei ollut paljon vaihtoehtoja. Olkaamme rehellisiä: johtajamme ei ole pystynyt luomaan siteitä joukkueeseen tai tuomaan joukkueen oppimaan tietyn pelityylin. Davids on henkilö, jolla on erittäin rikas historia pelaajana, mutta sillä ei ole mitään tekemistä hänen johtajan ominaisuuksiensa kanssa”.

TILANNE – Luis Torresin ankarat sanat, jotka saattavat kuitenkin tarvita lisää selitystä. Davidsia syytettiin 4. tammikuuta johtaakseen todella epätoivoiseen tilanteeseen joutunutta Olhanensea. Se on portugalilainen kolmannen divisioonan klubi, joka huolimatta 8 voitosta 18 ottelussa hollantilaisen johdolla ei onnistunut välttämään putoamista. Campeonato de Portugalin neljäs kierros näki Davidsin johtavan ensimmäisen kierroksen viimeisen pelin ja koko toisen kierroksen. Ottaen huomioon aiemmat ja Davidsin tulokset, on todella vaikeaa 100-prosenttisesti tukea sellaisen presidentin lausuntoja, joka näyttää yrittävän saada ymmärrystä ja ehkä palauttaa faniensa luottamuksen. Ja tietäen hollannin, ehkä häneltä tulee myös vastaus …

weblink