August 4, 2021

Insigne-Napoli: hiljaisuus. Mutta klubi pyytää Belgiaa äänestämään tavoitteensa puolesta …

Twiitillä klubi käynnistää uudelleen tukensa pelaajalle kilpailussa Euro 2020: n parhaan tavoitteen saavuttamiseksi. Merkki sulasta odottaa tiraggirin tulkin ja De Laurentiisin tapaamista

Olipa kerran ollut mainos, jossa sanottiin “puhelinsoitto pidentää elämääsi”. Ajat muuttuvat, puhelimissa ei ole enää johtoja ja sosiaalisen median aikoina jopa viesti voi pidentää elämääsi. Tässä tapauksessa viitataan Napolin tänä aamuna tweettiin, joka käynnistää uudelleen Italian maajoukkueen kannan Lorenzo Insignen ja hänen maansa Belgiaa vastaan ​​tukemiseksi, joka voidaan äänestää kauden parhaaksi UEFAn valitsemien 10 joukossa.

Signaalit

Pieni ele, joka voidaan tulkita optimistisesti myös sulan merkiksi klubin ja sen kapteenin välillä. Lorenzo, vaikkakin keskittynyt Euroopan mestaruuskilpailuihin, ei unohtanut viivästyneitä tai unohdettuja toiveita 30. syntymäpäivänään viime kesäkuussa 4. kesäkuuta. Sitten on selvää, että sopimuksen uusimisen yhteydessä Aurelio De Laurentiisin ja sinisen nuorisosektorin ainoan pelaajan, joka tapahtuu elokuun kymmenen ensimmäisen päivän aikana, kasvotusten ratkaiseva merkitys. Pelaaja on aina sanonut haluavansa jäädä elämään koko kaupungin paitalla, Spalletti arvostaa häntä ja De Laurentiisin on löydettävä tasapaino pelaajan taloudellisten odotusten ja alennettavan palkan välillä, kun otetaan huomioon liikevaihdon lasku kahden vuoden ajan, jolle on ominaista pandemia.

Suuri kauneus

Ja vaikka markkinoiden yleislauseke Insignen pysyvyydestä tai olemattomuudesta Napolissa raivoaa, on olemassa toinen älykkäämpi hakulause myös hashtagina: Lorenzon #tiraggir. Se, joka loi eräänlaisen kansainvälisen tuotemerkin, jolla Insigne tunnistetaan juuri Belgiaa vastaan ​​loistavassa maalissa. Voittaminen myös Uefa-kyselyssä olisi Mancinin ja hänen napolilaisen ”10” -mestaruutensa tunnustus suuresta kauneudesta.

.

napsauttamalla lue tämä