August 1, 2021

Japani, yhdessä Covidin kanssa, robotiikkasektori kukoistaa. Tartuntoja vältetään

Nousevan auringon maa on edelleen pandemian vuoksi hätätilassa, mutta robotiikkasektori kasvaa dramaattisesti. Japanin hallituksen odotetaan vuonna 2035 olevan noin 77 miljardin markan, kun taas kysynnän odotetaan kasvavan yli 13 kertaa nykypäivään verrattuna

Japanissa, joka etsii sähköä, mutta on edelleen hätätilassa Covidin aikana tapahtuneen yllätyspandemian vuoksi, robotiikkamarkkinat ovat kasvaneet erittäin taloudellisesti. Mistä syystä? Ihmisten välinen kontakti ja tartuntariski voidaan välttää, jos koneet ajattelevat sitä. Aikaisemmin alan suurin osa kysymyksistä tuli enimmäkseen valmistusyrityksiltä – jotka vaativat kehittynyttä tekniikkaa teräväpiirtokuvien käsittelyyn tai tekoälypalveluihin -, kirjoittaa Japan Times, nyt asiakkaiden joukossa on yhä enemmän lääketieteen ja logistiikan yrityksiä.

Robotiikkamarkkinat, tulevaisuuden tavoitteet

Teollisuusministeriön arvion mukaan robotiikkamarkkinoiden odotetaan kasvavan 7,64 miljardista eurosta vuonna 2010 noin 77 miljardiin vuonna 2035. Toisin sanoen Japanin hallitukselle on erittäin todennäköistä, että kysyntä kasvaa yli 13 kertaa verrattuna ajankohtaan, ylittäen tehtaan automaatiolaitteiden. Samaan aikaan maan yritykset liikkuvat avaamalla sektorille omistettuja osastoja: toukokuussa Kawasaki ja Sony julkistivat suunnitelmansa rakentaa tulevina kuukausina yhteinen yritys robottien kauko-ohjaustekniikan kehittämiseksi. Moottoripyöriä tuottava tuotemerkki käyttää kokemustaan ​​teollisuusautomaatioiden rakentamiseen, Sony kuvankäsittelyjärjestelmissä ja antureissa.

lähestymistapa robotiikkaan

Jos Kawasaki ja Sony uskovat, että automaatiokoneiden kysyntä kasvaa suhteessa työvoimaan, johtuu myös älykäs työskentely, on yrityksiä, kuten Tokyo Electron Device, jotka ovat kehittäneet kuvankäsittelyyn soveltuvan tekniikan järjestelmän monimutkaisten tehtävien suorittamiseksi, kuten epäsäännöllisen muotoisten esineiden poimiminen ja lajittelu. Itse asiassa Yokohama-elektroniikka- ja puolijohdeyhtiö perusti äskettäin tilaa pääkonttoriinsa. Lopuksi on olemassa myös Hitachi, monikansallinen yritys, joka sijaitsee Chiyodassa (Tokio) ja joka osti huhtikuussa älykkään robotiikan startup-yrityksen Kyoto Roboticsin. Unionin tavoitteena on käyttää startupin tekoälyä ja kumppaniyrityksen 3D-tunnistustekniikoita varastoinnin automatisointiin.

.

Miksi et saa lisätietoja