August 2, 2021

Juventuksen siirtomarkkinat: Pjanic lähettää signaaleja paluusta

Bianconeri pystyy lopettamaan operaation Barcelonan kanssa vasta, kun irtisanomiset siirtyvät keskikentälle

Tie, joka tuo Miralem Pjanicin takaisin Torinoon, on pitkä: bosnialainen tietää sen, Juventus ja Barcelona itse tietävät sen. Vuoropuhelu on kuitenkin aloitettu, koska jokaisella on intressi, ettei shakkipelissä ole häviäjiä. Tarinassa on Max Allegrin tekninen kiinnostus, mutta myös katalonialaisen yrityksen huomio, joka on kiireinen puolittamaan palkan. La Liga -säännöt ovat tiukat, ja Leo Messin rekisteröimiseksi uudelleen (vaikka hänen palkkansa on laskenut 60%) presidentti Juan Laporta ja hänen yhteistyökumppaninsa joutuvat hyppäämään vanteiden läpi puolittamaan tähtitieteelliset palkkakustannukset. Ja Pjanic hänen 8,5 miljoonan nettopalkastaan ​​seuraavien kolmen vuoden ajan on huomattava paino Blaugrana-kassalle. Varsinkin kun Ronald Koeman, Barcelonan johtaja elokuussa 2020, ei luota häneen. Ja (ampuvien) tähtien katalonialaisessa diasporassa jopa Bosnian kansalainen on pakko pakata laukkunsa.

RAJOITUKSET

Mutta edes Bianconerin tilit eivät ole loistavia. Ja ajattelemaan Tuzlassa syntyneen keskikenttäpelaajan paluuta, on tarpeen laittaa kulutustilille. Näin syntyi ajatus ehdottaa Aaron Ramseyn siirtymistä lainaksi annettavaan blaugranaan. Jopa Walesin keskikenttäpelaajan entisellä Arsenalilla on kuitenkin 8 miljoonan palkka, ja vaikutelma on, että Kataloniassa heillä ei ole varaa siihen, vaikka teknisellä hyväksynnällä olisikin. Niin paljon, että ensimmäiset kontaktit eivät olleet rohkaisevia. Myös muut bianconerit voivat osallistua keskusteluihin, mutta syvällistä analyysia vaikeuttaa mahdoton todellinen vaihto: Espanjassa on tiukat säännöt fiktiivisten pääomavoittojen välttämiseksi. Ja joka tapauksessa jopa uusi Juventus-kurssi ennakoi puhtaan irti menneisyydestä: tästä lähtien vain teknisesti sopivat vaihdot ilman pinnallista velkaa. Siksi kaikkien on oltava kärsivällisiä ja odotettava oikea hetki osumaan maaliin.

YHTEYSTIEDOT

Sillä välin on tontteja, jotka johtavat Ramseyn pääministerille: erilaiset klubit ovat kiinnostuneita, mutta kompastuskivi (ilmeisesti) on hänen sitoutumisensa. tästä näkökulmasta Juve kohdistaa toivotut säästöt tälle rintavalle Miralemin allekirjoittamiseen. Kyse on tietysti vuosilainoista, koska tässä herkässä vaiheessa kaikkien on vaikea ajatella, että siirrot tapahtuvat pysyvästi tai monivuotisten lainojen perusteella. Nämä palkat ovat valtavat, eikä kukaan aio maksaa niitä täysimääräisesti keskipitkällä aikavälillä. Joten kyseisten pelaajien on valmistauduttava kiristämään vyöään.

SAATAVUUS

Pjanić on puolestaan ​​ilmeisesti jo omaksunut tämän ratkaisun jonkin aikaa. Selvät signaalit saapuvat seurueestaan: bosnialainen on myös valmis tekemään joitain taloudellisia uhrauksia päästäkseen takaisin peliin paitalla, jota hän käytti neljä vuodenaikaa. Hän halusi riisua Leo Messin kanssa pelaamisen mielihyvän, mutta Barcelonan seikkailulla ei ollut onnellista loppua kentällä huolimatta tuosta rikkaasta sopimuksesta vuoteen 2024 asti. Ja nyt, 31-vuotiaana, hän on kehittynyt paljon, suuri halu kostaa. Juventus on valmis antamaan hänelle uuden mahdollisuuden, mutta oikeaan hintaan. Tai pikemminkin normaalilla palkalla.

.

Katso näitä tyyppejä!.!.! wikipedia viittaus