August 2, 2021

“Mato, Lazio on fasistinen.” Mutta fanit puolustavat häntä sosiaalisessa mediassa

Hänen ‘kasteensa’ toveriensa keskuudessa vetäytyessään Auronzo di Cadoressa, Elseid Hysaj hän oli laulanut Kaunis Hei, yhdessä sosiaalisissa verkostoissa jaettujen videoiden kanssa. Valinta, jota hänen faniensa reunat eivät pitäneet, jotka eivät jättäneet huomauttamatta. Todellinen tapaus on alkanut albanialaisen puolustajan entisen Napolin ympärillä, ja se on kohdistettu ensin sosiaaliseen mediaan ja sitten lippuun, joka ilmestyi Corso Francia -sillalle Roomassa: “Hysaj mato, Lazio on fasisti!”, bannerin kaunopuheinen sisältö, jonka valokuva on kiertänyt sosiaalisen median.

Jo sen jälkeen Hysaj oli kohdennettu sosiaaliseen mediaan, Lazio oli paljastanut itsensä puolustamalla pelaajaa, ja aamulla tänään saapui uusi virallinen muistiinpano: «The Lazio Sports Club Tuomitsee jyrkästi jalkapalloilija Elseid Hysajin häpeällisen lipun. Se ei ole ensimmäinen tämän tyyppinen jakso. Emme koskaan tule niiden puolelle, jotka kieltävät urheilun arvot. Sen sijaan olemme viipymättä urheilijamme ja kaikkien muiden pelaajien puolella, jotka ovat osallistuneet kauden valmisteluun viime viikkoina », Lazio kirjoittaa. “Etäisyytemme selvästi keneltä tahansa hän haluaa hyödyntää tätä tapaa poliittisiin tarkoituksiin mikä vahingoittaa joukkuetta, kaikkia Lazion faneja ja klubia. Emme pelkää niitä, jotka käyttävät väkivaltaisia ​​ja aggressiivisia ääniä: heille ei ole maailmassa tilaa, jonka innoittamana ovat terveelliset urheilulliset arvot: uskollisuus ja kilpailu, keskinäinen kunnioitus ja kansalaisyhteiskunnan rinnakkaiselo ja jonka tarkoituksena on kaikkien voittaminen. sosiaalisen, kulttuurisen, taloudellisen ja rodullisen aidan ».

Ultra ‘Franchino’: “Olit väärässä, ei tekosyitä”

Jopa ennen lippua, jopa Lazion historiallinen jäsen käyrä Franco Costantino (kutsutaan nimellä ‘Franchino’) oli ilmaissut pettymyksensä puolustajaa kohtaan: «Historiallisesti meidän kannaltamme on äärioikeistolainen kannattaja, ja ilmoitan tämän myös ylpeänä. Se, että Lazio-paidalla laulettu ‘Bella Ciao’ on jotain tältä maailmalta, Hysaj oli väärässä, ei ole mitään tekosyitäHän oli kertonut Adnkronosille eilen iltapäivällä. “En usko tarinaan, että hän ei voinut tietää kappaleen merkitystä – hän lisää vastaamalla hypoteesiin, jonka mukaan pelaaja on ehkä kuullut kyseisen kappaleen TV-sarjassa Paperitalo – Hän on ulkomaalainen, mutta saimme tietoa, hänen isänsä oli täällä asunut työntekijä ja hän varttui täällä. Kukaan, joka asuu Italiassa, ei voi jättää huomioimatta Bella Ciaon politisoidun kappaleen painoa ».

Sosiaalinen media puolustaa sitä, #iostoconHysaj trendissä

Mutta jos pieni osa Laziosta ei ole siellä, sisään monet sosiaalisessa mediassa puolustavat pelaajaa, kieltäytyi olemasta kaikkia fasisteja: l’hashtag #iostoconHysaj se päätyi nopeasti nouseviin aiheisiin tänä aamuna. «Lazio ei ole fasisti. Tuon julmien julisteiden kirjoittajat ovat fasisteja, he edustavat vain itseään», kirjoittaa All footballin entinen radiokommentaattori Riccardo Cucchi Twitterissä. «Absurdia, mutta välttämätöntä vuonna 2021 toistaa, että kieltäytymällä fasismista, Lazio on nyt Lazio eikä ole sulautunut muihin roomalaisiin klubeihin. Lazio ei ole fasisti, Lazio kuuluu meille kaikille faneille ja harrastajille», kirjoittaa käyttäjä. «Fasismia Italiasta, fasisteja stadionilta ja jalkapallon hurraamista. Solidaarisuus Lazion kanssa»kirjoittaa toinen.


Viimeksi päivitetty: tiistaina 20. heinäkuuta 2021 klo 12.15


© TUOTTAMINEN VARATTU

.

Katso nyt