August 1, 2021

NBA, Deandre Ayton rohkea: ‘Olemmeko alas? Pidän siitä: nyt todellinen hauska alkaa ”

Minä johtaja pukuhuoneessa Suns are Chris Paul e Devin Booker mutta kentällä, valmentaja Williamsin takana olevan parin vieressä, näissä pudotuspeleissä on syntynyt kolmas tähti, keskuksen tähti Deandre Ayton joka sulkeutui kaksinkertainen kaksinkertainen keskimäärin jokaisessa sarjassa pelannut toistaiseksi (jopa 17,8 pistettä ja 13,7 keskimääräistä levypalloa finaalissa lännessä Clippersiä vastaan) ja matkustaa nyt yli 15 pistettä ja 13 levypalloa poistumista kohden, melkein 57% ampui viidessä ottelussa Milwaukeeä vastaan. Tätä varten Ayton, vielä hyvin nuori (on vain 22-vuotias) ja ensimmäinen NBA-kauden kokemus, päätti saada äänensä kuuluviin Game-5: n kotitappion jälkeen, joka oli hänen Sunsinsa kolmas peräkkäinen pudotuspeli, joka käänsi sarjan lopputuloksen (2-0 Phoenixista 3-2 Milwaukeeen) ja lähetti Ayton ja seuralaiset kuilun reunalla. Peli 6 on voitettava, muuten Bucks juhlii NBA-titteliä yleisönsä edessä. “Pidän siitä, se on hauskaa“, Sanoi aurinkokeskuksen, kaukana siitä, ettei kilpailu-6 ole tulevaisuutta pelottava. ”Tilanne on kääntynyt täysin päinvastaiseksi, ja nyt olemme epätoivoinen joukkue. Meillä oli tilaisuutemme johtaa peliä ja sulkea sarja ja nyt sen sijaan löydämme itsemme jahtaaviksi, aivan kuten heille oli tapahtunut aiemmin. Tänään he juoksevat päätään, meidän on kiinni saada heidät kiinni. ON Minusta tämä lisää vielä hauskempaa liiketoimintaamme”.

L’SMS di Doc Rivers a Monty Williams

Katso myösWilliamsin aikakatkaisu muuttaa Aytonin kilpailua

Ylpeät lausunnot korvaa sana ”hauska” a viime aikoina voimakkain Suns-talossa, “paine”. Sama käyttää valmentaja Doc Rivers joka halusi lähettää kollegalleen Monty Williamsille saman viestin, jonka Ayton saarnasi, viestillä, jolla oli suuri vaikutus: “Paine on etuoikeus”. Ikään kuin sanottaisiin: kuka ei tunne painetta tänään, johtuu siitä, että hän on jo lomalla, kun taas Sunsilla – vaikka he olisivatkin alamäkiä, kilpailun 6 aattona, on silti mahdollisuus taistella tittelistä. “Meidän on tehtävä kaikkemme voittaaksemme seuraavan pelin ja palaa takaisin ja pelaa kaikki kotona Phoenixissa“, Toisti myös valmentaja Williams. Aytonin mielestä haaste on hauska: ehkä oikea lähestymistapa palataksesi voittamaan Antetokounmpoa ja seuralaisia ​​ja vetämällä kehän haaste legendaariselle kilpailulle-7.

.

Voit kokeilla tästä