August 4, 2021

NBA, mikä vaikutus Keldon Johnson: Team USA voittaa Espanjan ja valmistautuu Tokioon

L ‘viimeinen ystävällinen USA: n joukkue ennen lähtöä Tokioon tuo takaisin hymyn valmentaja Gregg Popovichin valmentaman joukkueen pukuhuoneessa: päin Espanjaa tulee yksi vankka voitto (83-76) syntynyt a ratkaiseva ajo 11-0 kolmannella neljänneksellä, propitiated koreja Keldon Johnson ja Damian Lillard. San Antonio Spursin nuori pelaaja oli yksi tervetulluimmista yllätyksistä ottelussa Ricky Rubiota, Pau Gasolia ja hänen joukkuetovereitaan vastaan: hänen 15 pistettä 17 minuutissa 7/9-ammunnalla he eivät olleet paras joukkue vain siksi Lillard suljettiin klo 19 (4 kolmoista allekirjoittamaan ja myös 6 syöttöä, 4 levypalloa ja 4 levypalloa), mutta epäilemättä ensimmäinen, erinomainen vastaus niille, jotka epäilivät sen sisällyttämistä (JaVale McGeen kanssa) korvaavat kaksi viimeisen tunnin poissaolevaa, Bradley Beal ja Kevin Love. Neljä yhdysvaltalaista pelaajaa pystyi päättämään ystävyyssuhteen Espanjaa vastaan ​​kaksinkertaisella luvulla Kevin Durant teki 14 pistettä mutta vain 5/13 ammunta e Zach LaVine kiintiö 13 tarkemmalla kentällä 5/8. Monet tunnetut kasvot – jopa NBA: n tasolla – Las Vegasin illan vastustajien joukossa: ”punaisen furyn” paras maalintekijä oli Ricky Rubio tekee 23 pistettä 23 minuutissa, mutta myös Willy Hernangomez (11) e Marc Gasol (10) he koskettivat kaksinumeroisia, kun taas veli Pau hän sijoittui 8 pisteellä ja 5 levypallolla.

lue myösLove and Beal ohittaa Tokion, McGee ja Johnsonin sisällä

Tämän voiton myötä Team USA sulkee neljän ystävyysottelunsa 2-2 (lykännyt toista ottelua Australiaa vastaan ​​varotoimenpiteenä) ja valmistautuuOlympic-debyytti Japanissa Ranskaa vastaan ​​25. heinäkuuta, testi heti erittäin vaativa. Ryhmään 9 pelaajaa tällä hetkellä saatavilla valmentaja Popovich (siihen on varmuutta Jerami Grant, joka tulee ulos anti-Covid-protokollasta, liity ryhmään säännöllisesti lennolle Tokioon), liittyy sitten kolmeen NBA-finaalissa tällä hetkellä kentällä olevaan pelaajaan, Jrue Holiday, Khris Middleton e Devin Booker.

.

käy tällä sivustolla